RESELLERS GEZOCHT

Ticket Core en Prestop ticket bestelzuilen

Ticket Core en Prestop zijn partners van elkaar om musea zo goed mogelijk te kunnen helpen met het verkoopproces van tickets. Reguliere tickets, educatieve tickets en groepstickets kunnen allemaal op de Prestop ticket bestelzuilen worden besteld, gebruik makend van de Ticket Core ticket software. Het partnerschap heeft voordelen voor zowel de musea als de bezoekers. Met de intuïtieve touchscreen-bediening stelt deze innovatieve ticketmachine bezoekers in staat om eenvoudig hun gewenste tickets te selecteren, af te rekenen en te ontvangen, zonder dat ze in de rij hoeven te staan bij een fysieke kassa. Dit heeft niet alleen voordelen voor de bezoekers, maar ook voor de organisatie zelf.

Waarom Ticket Core?

Ticket Core is een totaaloplossing voor ticket en kassa software. Ze hebben vele koppelingen met andere systemen zoals Museumkaart, payment service providers en administratie en boekhoudpakketen. Daarnaast toont de software realtime inzicht in het aantal verkochte, gescande en noshow tickets.

 

De voordelen van Ticket Core met Prestop bestelzuilen

 • Goede gebruiksvriendelijkheid
  Een van de belangrijkste voordelen van de Selfservice Ticket Bestelzuil is de verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers kunnen moeiteloos door het ticketselectieproces navigeren dankzij het intuïtieve touchscreen. Dit betekent dat zelfs degenen die minder technisch onderlegd zijn, zonder problemen tickets kunnen kopen. Dit vergroot de toegankelijkheid van je museum.
 • Snellere service
  Niemand houdt van wachten, en met de Ticket Core en Prestop Ticket Bestelzuil hoef je dat ook niet te doen. Bezoekers kunnen snel en efficiënt hun tickets selecteren en betalen, zonder kostbare tijd te verspillen in wachtrijen. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van de wachttijden en draagt bij aan een positieve bezoekerservaring.
 • Verhoogde omzetmogelijkheden
  De Ticketbestelzuil biedt ook nieuwe mogelijkheden om je omzet te verhogen. Met de flexibiliteit om verschillende ticketopties en prijspunten aan te bieden, kun je jouw inkomsten maximaliseren. Bovendien kun je gemakkelijk upsells en aanvullende services toevoegen tijdens het aankoopproces, wat kan leiden tot hogere gemiddelde transactiewaarden.
 • Flexibel gebruik en aanpasbaar ontwerp
  Deze ticketmachine is buitengewoon flexibel in gebruik en heeft een aanpasbaar ontwerp dat Prestop voor jouw specifieke behoeften kan aanpassen. Je kunt daarnaast de interface aanpassen aan jouw museum-merkstijl en informatie toevoegen zoals openingstijden en speciale aanbiedingen.

 

Wat zijn de kosten van een Ticket Core en Prestop ticket bestelzuil?

Vul het formulier hieronder in om meer te weten te komen over de kosten en om kennis te maken met Ticket Core en Prestop. Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier hieronder.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak