RESELLERS GEZOCHT

Valk Solutions toonaangevend in retailtechnologie

Valk Solutions is een toonaangevende speler in de wereld van retailtechnologie, met het ASPOS Unified Commerce Platform als fundament. Dit platform vormt het kloppende hart van een moderne retailorganisatie, waarbij focus ligt op een naadloze omnichannel-ervaring en het creëren van een volledig gestroomlijnde customer journey voor de klant.

Vraag info aan

Valk solutions en Prestop zelfscankassa Primera

Connectiviteit en centraal klantbeeld

Centraal in de aanpak van Valk Solutions staat de connectiviteit en het streven naar een centraal klantbeeld. Dit betekent dat retailers via verschillende touchpoints, zoals de Point of Sale (POS), Mobiele POS, Self-checkout, Kiosk, webshop en marketplaces de klant op elk gewenst moment en op elke locatie kunnen bedienen, met één en dezelfde bron van data.

Valk solutions en Prestop zelfscankassa Wibra

Gestroomlijnde winkelervaring

Door deze diverse touchpoints te integreren, kunnen retailers een gestroomlijnde winkelervaring bieden, waarbij klanten naadloos kunnen schakelen tussen online en offline kanalen. Zo kan een klant bijvoorbeeld een product online bekijken en het vervolgens in de fysieke winkel afrekenen, of vice versa. Door middel van deze technologie hebben klanten op elk moment inzicht in hun aankopen, spaarpunten en de voortgang van hun loyaliteitsprogramma. Of ze nu in de winkel zijn, onderweg of thuis, ze kunnen altijd hun persoonlijke gegevens raadplegen en profiteren van de voordelen die de retailer biedt.

 

Naadloze omnichannel-ervaring

Kortom, Valk Solutions streeft ernaar retailers de tools te bieden om een naadloze omnichannel-ervaring te leveren. Door het integreren van verschillende touchpoints en het gebruik van het ASPOS Unified Commerce Platform kunnen retailers hun klanten een gepersonaliseerde en unieke winkelervaring bieden, die voldoet aan de verwachtingen van de moderne consument.

Ik wil meer weten over (custom) retailoplossingen

Vul het formulier hieronder in om meer te weten te komen over de mogelijkheden en kosten en om kennis te maken met Valk Solutions en Prestop. Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier hieronder.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak