RESELLERS GEZOCHT

Naast interactieve oplossingen met touchscreens levert Prestop ook maatwerk oplossingen met sensoren waarmee de klant-product-ervaring nog verder wordt vergroot. We hebben hiervoor verschillende oplossingen die gecombineerd kunnen worden met vrijwel alle touchscreenoplossingen.

 

Pick & Learn

Retail, Museum, en user experience.

Men pakt een product of voorwerp op en de kiosk, videowall of touchtafel toont alle productinformatie. De gebruiker kan vervolgens op een Touchscreen verder navigeren om zo meer over het product te leren. Dit systeem maakt gebruik van RFid stickers aan de onderzijde van het product. In de tafel, plank of schap zitten sensoren die de producten herkennen. Dit systeem is draadloos.

Een andere variant van dit systeem werkt met kleine sensoren met een draad dat op het product geplakt wordt. Hierdoor zijn de producten tevens beveiligd tegen diefstal.

Een derde variant werkt met een sensor die de benadering van bijvoorbeeld een handbeweging detecteert. Dus nog zonder het product aan te raken toont u informatie van het desbetreffende product.

Voorbeeld:

Meerdere gepresenteerde producten op een winkelschap.

 • Presenteren van producten uit een nieuwe collectie met elk hun eigen bijzonderheden.
 • Een productvideo tonen van elk item.
 • Tonen van specifieke informatie of uitleg in een museum/tentoonstelling.
Place & Learn

Place & Learn

Retail- , Museum- user experience.

Men plaatst een product op een plateau bij de kiosk, interactieve spiegel of voor een grootformaat videowall. Het systeem start vanzelf de bijbehorende productpresentatie. Net als bij het Pick & Learn systeem detecteert het plateau draadloos een RFid tag.

Vervolgens kan de klant op het touchscreen de presentatie verder bedienen. Denk hierbij aan het bekijken van foto's, video's en/of specificaties.

Voorbeeld:

Een informatiepunt in de vorm van een touchscreen tafel, een plateau op een kiosk of een pilaar voor een interactieve videowall.

 • Men plaatst een product (uit de nieuwe collectie) op het plateau om alle beschikbare informatie te zien.
 • Men plaatst een product op de zijkant van een touchscreen tafel die vervolgens een interactieve productpresentatie start.
 • Men plaatst een item op een pilaar en vervolgens start een video op een interactieve videowall. Na de video kan men via het touchscreen bepaalde onderwerpen bekijken.
 • Men plaatst een object of tag (pasje), polsbandje of voorwerp bij de RFid antenne sensor en op een kiosk word automatisch een video bel-spraak verbinding gestart. Dit is een combinatie met onze Digitale Receptie oplossing.

LED Verlichting - Kleureffecten

Met gkleurde LEDstrip verlichting trek je nog meer aandacht naar je producten.

Door het productschap of plateau te verlichten en daarbij ook de LED verlichting te animeren trek je direct aandacht naar de plek waar het nodig is.

LEDstrip verlichting kan het product van onder, boven of indirect aanlichten.

 • Het schap/plateau geeft licht
 • Een deel van het schap waar een product wordt opgepakt geeft licht of verandert van kleur
 • Het product aanlichten
 • Bij de Place & Learn oplossing verandert de kleur van het plateau om aan te geven dat het product herkend is.

De data die van de sensoren komt kan gebruikt worden om de LEDstrip te laten verkleuren en/of animeren. (beweging in kleurpatronen)

TW Steel mirror


TW Steel mirror

TW Steel kiosk


TW Steel kiosk

Heb jij interesse in maatwerk RFid Lift- en Place & Learn oplossingen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak