Ben jij onze nieuwe collega?

Sinds 23 september 2019 is het Amsterdam UMC Imaging Center officieel geopend voor patiënten. Bij binnenkomst kunnen bezoekers en patiënten zich aanmelden bij de hostesbalie of via een aanmeldzuil.

Kortere wachttijden door aanmeldzuilen

Prestop heeft zes aanmeldzuilen geplaatst om het aanmeldproces te versnellen en de wachtrijen en wachttijden te verkorten.

 

Aanmeldzuil op maat

Voor het Amsterdam UMC Imaging Center heeft prestop een aanmeldzuil ontworpen (die bevestigd kan worden aan een balie) met een 24" PCAP edge-to-edge touchscreen, ingebouwde printer, ingebouwde pc en een slot. Het touchscreen is voorzien van privacy folie, zodat persoonlijke gegevens niet leesbaar zijn als men niet recht voor de zuil staat. De papierrol van de printer is ook snel vervangbaar, omdat het slot aan de voorkant zit.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Aanmeldzuilen Amsterdam UMC of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding