RESELLERS GEZOCHT

Snelle aanmelding bij Amsterdam UMC Imaging Center dankzij Prestop

Sinds 23 september 2019 is het Amsterdam UMC Imaging Center officieel geopend voor patiënten. Bij binnenkomst kunnen bezoekers en patiënten zich aanmelden bij de hostesbalie of via een aanmeldzuil. Dit moderne systeem zorgt voor een efficiënter aanmeldproces en kortere wachttijden.

Kortere wachttijden door aanmeldzuilen

Prestop heeft zes aanmeldzuilen geplaatst om het aanmeldproces te versnellen. Deze zuilen helpen de wachtrijen en wachttijden aanzienlijk te verkorten. Bezoekers en patiënten kunnen snel en eenvoudig hun komst registreren, wat zorgt voor een soepelere doorstroom.

Vraag maatwerk aan

Aanmeldzuil op maat

Voor het Amsterdam UMC Imaging Center heeft Prestop een op maat gemaakte aanmeldzuil ontworpen. Deze zuil kan aan een balie worden bevestigd en is uitgerust met een 24" PCAP edge-to-edge touchscreen. Dit touchscreen is voorzien van privacy folie, zodat persoonlijke gegevens niet leesbaar zijn als men niet recht voor de zuil staat.

Ingebouwde printer en PC

De aanmeldzuil heeft een ingebouwde printer en pc. De papierrol van de printer is snel vervangbaar, omdat het slot aan de voorkant zit. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte papiervervanging, waardoor de zuil altijd operationeel blijft.

Vraag maatwerk aan

Voordelen van de aanmeldzuilen

De aanmeldzuilen bieden verschillende voordelen voor zowel het personeel als de bezoekers van het Amsterdam UMC Imaging Center. Ten eerste vermindert het de drukte bij de hostesbalie, waardoor personeel zich kan richten op andere taken. Ten tweede ervaren bezoekers een snellere en meer gestroomlijnde aanmelding.

Efficiëntie en privacy

Het gebruik van aanmeldzuilen verhoogt de efficiëntie en waarborgt de privacy van de patiënten. Door de privacy folie op het touchscreen zijn persoonlijke gegevens alleen zichtbaar voor de persoon die zich aanmeldt. Dit voorkomt dat anderen mee kunnen kijken.

Conclusie

De introductie van aanmeldzuilen door Prestop in het Amsterdam UMC Imaging Center heeft geleid tot kortere wachttijden en een efficiënter aanmeldproces. Deze technologie verbetert de ervaring voor zowel patiënten als personeel, en zorgt voor een modern en professioneel ontvangst in het ziekenhuis.

Vraag maatwerk aan

 

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak