RESELLERS GEZOCHT

Kortere wachttijden door aanmeldzuilen voor weegstation

Gemak en efficiëntie bij Recycling Diemen

De weegzuil bij Recycling Diemen biedt klanten gemak bij het wegen en afleveren van afval. Deze innovatie zorgt ervoor dat het proces snel en efficiënt verloopt. Dankzij de geïntegreerde kaartlezer (RFID-reader) kan de zuil direct de klant identificeren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook de wachttijden.

Vraag maatwerk aan

Recycling Diemen

Directe communicatie voor persoonlijk advies

Bij eventuele vragen kunnen klanten via de intercom direct contact opnemen met een medewerker. Dit biedt de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen over afvalmanagement. De combinatie van technologie en persoonlijke service zorgt voor een optimale klantbeleving.

Specifieke focus op afvalverwerking

Recycling Diemen is gespecialiseerd in afvalverwerking. Het is geen milieustraat, wat betekent dat de focus ligt op het efficiënt verwerken van afvalstromen. Klanten, die vaak met een Ducato (bedrijfsauto) komen, kunnen hier snel en eenvoudig hun afval afleveren.

Vraag maatwerk aan

Handige bediening vanuit de auto

De weegzuil is op een sokkel geplaatst, waardoor bestuurders in hun auto kunnen blijven zitten. Het 22" touchscreen is eenvoudig te bedienen vanuit het raam van de auto. Dit verhoogt het gebruiksgemak en maakt het proces nog sneller en efficiënter.

Conclusie

De introductie van de weegzuil bij Recycling Diemen heeft gezorgd voor kortere wachttijden en een verbeterde klantervaring. Dankzij de geavanceerde technologie en de mogelijkheid tot directe communicatie met medewerkers, is het afleveren van afval een stuk eenvoudiger geworden. Recycling Diemen bewijst hiermee dat innovatie en klantgerichtheid hand in hand kunnen gaan.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak