RESELLERS GEZOCHT

Kortere wachttijden door aanmeldzuilen voor weegstation

De weegzuil bij Recycling Diemen biedt klanten gemak bij het wegen en afleveren van afval. De geïntegreerde kaartlezer (RFID-reader) zorgt ervoor dat de zuil direct de klant kan identificeren. Mocht de klant vragen hebben, dan kan hij of zij via de intercom contact opnemen met een medewerker voor persoonlijk advies op het gebied van afvalmanagement.

Recycling Diemen is gespecialiseerd in afvalverwerking en is geen milieustraat. Klanten komen meestal met een Ducato (bedrijfsauto) om afval af te leveren. De weegzuil staat op een sokkel (verhoging), zodat de bestuurder in de auto kan blijven zitten en het 22" touchscreen kan bedienen vanuit het raam, zoals te zien is op de foto.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de weegzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak