RESELLERS GEZOCHT

Voetbalshop.nl wil graag alles, van, voor en over voetbal brengen. Het is hun ambitie om als eerste de nieuwste producten voor de beste prijs online aan te bieden. Ze besteden veel aandacht aan de inkoop van A-merken met A-kwaliteit. Ze willen voor actieve voetballers en actieve fans een zo breed mogelijk assortiment presenteren in alle prijsklassen van voetbalschoenen, officiële wedstrijdkleding, voetbalteamkleding, voetbalfashion en fanproducten. Ook voor keepers, trainers en scheidsrechters presenteren ze een interessant assortiment. Voetbalshop heeft ook een outlet waar je koopjes kunt vinden. Voetbalshop heeft directe banden met nationale en internationale voetbalclubs en andere belangrijke leveranciers van voetbalproducten. Zo kunnen ze hun klanten altijd alles, van, voor en over voetbal brengen. Naast een online platform heeft Voetbalshop ook meerdere fysieke winkels verdeeld over heel het land.

Bestelzuilen in 17 winkels Voetbalshop

De zeventien winkels van Voetbalshop zijn allemaal voorzien van bestelzuilen. Deze zuilen zijn van het model Eminent, met een 24-inch touchscreen in landscape-modus en een 43-inch scherm in portretmodus voor het tonen van informatie. Prestop heeft de klant geholpen bij de implementatie van SiteKiosk en de API van Buckaroo. Voetbalshop regelt de inhoud van het scherm via de narrowcasting-applicatie van Zetadisplay.

De opstelling van de zuilen in de winkels volgt een shop-in-shop gedachte, waarbij elke zuil is geplaatst in een specifiek gedeelte van de winkel dat is gewijd aan voetbalgerelateerde producten. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk navigeren en hun aankopen doen binnen een specifiek assortiment, terwijl ze tegelijkertijd worden ondergedompeld in de sfeer van voetbal. Deze opstelling maximaliseert niet alleen de efficiëntie van het winkelen, maar verhoogt ook de betrokkenheid van klanten en creëert een aantrekkelijke en interactieve winkelervaring die hen aanmoedigt om langer te blijven en meer te ontdekken.

 

Roland Heerkens over de bestelzuil:

‘Indien een product of maat niet op voorraad is, kan dit binnen 24 uur thuis worden geleverd, voorzien van bedrukking uit onze eigen huisdrukkerij’.

Voetbalshop.nl bestelzuilen

Voetbalshop.nl bestelzuilen 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over shop-in-shop bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak