RESELLERS GEZOCHT

Interactieve custom video walls

Prestop heeft alle expertise in huis om videowalls in de meest bijzondere vormen samen te stellen, te ontwerpen en produceren. Afhankelijk van de toepassing, wensen en behoeften geven we advies over de verschillende mogelijkheden, touchtechnieken en applicaties.

Prestop is dé specialist op het gebied van interactieve videowalls. Via een reseller zijn bijvoorbeeld alle grote winkels van KPN voorzien van 2x4 Infrarood videowalls, zijn er voor een aantal winkels van Tommy Hilfiger op maatgemaakte touchframes, afwerklijst en bonded glass schermen geleverd.KPN

Meer dan 60 winkels van KPN zijn reeds voorzien van interactieve videowalls (2x4 opgebouwd uit 55" en 2x4 opgebouwd uit 46"). De verkopers laten in de winkel virtueel zien wat voor klanten interessant is. Daarmee verrijken ze de ‘klantreis’ die in veel gevallen begint bij online oriëntatie. Bekijk de case.

Gemeente Den Bosch videowall

Gemeente Den Bosch

Het unieke van deze videowall is dat het uit drie touch gedeeltes bestaat, namelijk een groot gedeelte in het midden waarop een Omnitapps applicatie draait en de schermen links en rechts waar een aanmeldapplicatie van Qmatic op draait. Tommy Hilfiger

De interactieve videowalls op Regent Street, Amsterdam, Zürich en New York zijn speciaal vanwege het bonded glas, de aansturing en omdat ze naadloos zijn verwerkt in het interieur.

Magis Vastgoed

Magis Vastgoed

De nieuwste touch videowalls worden opgebouwd met onze touch tiles. De eerste klant die de eerste modellen kocht is Magis. Bekijk de case hier

Comics Station Antwerpen

Comics Station Antwerpen

Panasonic zocht een partner voor interactieve oplossingen en heeft deze gevonden in Prestop. Prestop leverde touch overlays voor de 1×3 videowall en een aantal 10″ PCAP inbouw touchscreens.

Voor de keuze van visuele displays en schermen presenteerde Panasonic talloze verschillende modellen projectors en displays.

Bij Comics Station Antwerpen werden 24 interactieve oplossingen geïnstalleerd, met overlay-functionaliteit van Prestop, waardoor touchscreen-functies mogelijk werden.

Verschillende configuratie met onze touch tiles

Onze touchtiles zijn verkrijgbaar in de maten 55” en 75”. Er zijn diverse configuratie mogelijk. De meest populaire configuratie is bij de 75” drie schermen in portrait naast elkaar en bij de 55” meerdere schermen in landscape naast elkaar

Uniek is ook dat de 55” tiles in een curved opstelling kunnen worden opgehangen

touch videowall

Heb jij interesse in maatwerk interactieve video walls?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak