Aanmeldzuilen Amsterdam UMC Imaging Center

Woensdag 09 Oktober 2019

Sinds 23 september 2019 is het Amsterdam UMC Imaging Center officieel geopend voor patiënten. Bij binnenkomst kunnen bezoekers en patiënten zich aanmelden bij de hostesbalie of via een aanmeldzuil.

Kortere wachttijden door aanmeldzuilen

Prestop heeft zes aanmeldzuilen geplaatst om het aanmeldproces te versnellen en de wachtrijen en wachttijden te verkorten.

 

Aanmeldzuil op maat

Voor het Amsterdam UMC Imaging Center heeft prestop een aanmeldzuil ontworpen (die bevestigd kan worden aan een balie) met een 24" PCAP edge-to-edge touchscreen, ingebouwde printer, ingebouwde pc en een slot. Het touchscreen is voorzien van privacy folie, zodat persoonlijke gegevens niet leesbaar zijn als men niet recht voor de zuil staat. De papierrol van de printer is ook snel vervangbaar, omdat het slot aan de voorkant zit.

Meer informatie

Wil je meer informatie over aanmeldzuilen, informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom