Aanmeldzuilen Amsterdam UMC Imaging Center

Woensdag 09 Oktober 2019

Sinds 23 september 2019 is het Amsterdam UMC Imaging Center officieel geopend voor patiënten. Bij binnenkomst kunnen bezoekers en patiënten zich aanmelden bij de hostesbalie of via een aanmeldzuil.

Kortere wachttijden door aanmeldzuilen

Prestop heeft zes aanmeldzuilen geplaatst om het aanmeldproces te versnellen en de wachtrijen en wachttijden te verkorten.

 

Aanmeldzuil op maat

Voor het Amsterdam UMC Imaging Center heeft prestop een aanmeldzuil ontworpen (die bevestigd kan worden aan een balie) met een 24" PCAP edge-to-edge touchscreen, ingebouwde printer, ingebouwde pc en een slot. Het touchscreen is voorzien van privacy folie, zodat persoonlijke gegevens niet leesbaar zijn als men niet recht voor de zuil staat. De papierrol van de printer is ook snel vervangbaar, omdat het slot aan de voorkant zit.

Meer informatie

Wil je meer informatie over aanmeldzuilen, informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in