PERSONEEL GEZOCHT

AFAS outdoor totem voor bewegwijzering

Vrijdag 10 December 2021

Na de eerdere succesvolle installatie van de twee stuks speciaal op het terrein van AFAS afgestemde outdoor totems kregen we de vraag om nog een exemplaar te produceren. In dit geval ging het echter om een kleiner model dat wel dezelfde looks zou moeten hebben als de eerder geïnstalleerde totems. Doel van deze totem is echter om verkeer dat het terrein op komt beter wegwijs te maken.

 

Er zijn in het ontwerp 3 lichtbakken verwerkt waarop de bewegwijzering voor het terrein is aangegeven, maar het mooiste aan het ontwerp is het bovenste paneel. In dit RVS paneel is een mooi logo van AFAS uitgelaserd en dit zal wanneer het donker is ook uitgelicht worden door de verlichting die hierachter zit. Al met al weer knap staaltje custom werk dat uitstekend past bij de uitstraling van het terrein en het gebouw van AFAS.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over custom buitenzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

render exploded outdoor totem
render exploded outdoor totem
render exploded outdoor totem

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding