RESELLERS GEZOCHT

Belangrijke kenmerken van zuil-software om naar uit te kijken in 2024

In de snel evoluerende digitale wereld is het effectieve beheer van kiosk software cruciaal voor bedrijven die streven naar verbeterde klantinteracties en verhoogde werknemersproductiviteit. Met de verwachte versterking van de digitale transformatie in 2024, wordt het essentieel om de beste kiosk managementoplossingen te omarmen. Deze gids onthult de onmisbare kenmerken van kiosk software en belicht de toekomstige trends voor een optimaal beheer.

 

Het belang van kiosk software

Tools voor kioskbeheer bieden bedrijven tal van voordelen door IT-taken te automatiseren en zo tijd en middelen te besparen. Het belang van het gebruik van top-notch kiosk management software wordt benadrukt door de volgende voordelen:

  1. Verbeterde beveiliging met perifere controle en preventie van onbevoegde toegang.
  2. Verhoogde productiviteit van werknemers door minimale afleiding.
  3. Beheer van apparaten op afstand.
  4. Verbeterde klantervaring en service.
  5. Lagere datakosten.
  6. Verlengde levenscyclus van apparaten.

Wat brengt de toekomst voor kiosk software in 2024?

Versterkte beveiliging

Met de voortdurende dreiging van cybercriminelen is het noodzakelijk dat kioskbeveiliging in 2024 wordt versterkt. Strakkere beveiligingsmaatregelen moeten worden geïntegreerd om kiosken en hun vertrouwelijke gegevens te beschermen. Passcodebeleid moet periodiek worden gewijzigd, en Role-Based Access Control wordt gebruikelijker om alleen beheerders toegang te verlenen.

UEM/MDM-gebaseerde controle

Veel UEM/MDM-oplossingen bieden momenteel kioskbeheerfuncties, en deze trend zal naar verwachting toenemen. Bedrijven die deze oplossingen benutten, profiteren van een allesomvattende benadering van kioskbeheer, waaronder bulkinschrijving, provisioning, OS-gebaseerde profiling en patchbeheer.

Toename van Cloud-gebaseerd beheer

Naarmate meer bedrijven kioskapparaten inzetten, zal het beheer verder verschuiven naar de cloud. Cloud-gebaseerd kioskbeheer biedt efficiëntie doordat alles op afstand kan worden beheerd, wat vooral gunstig is voor kostenbesparingen bij grootschalige implementaties.

Meer integraties

De voortdurende integratie van geavanceerde technologieën zal de functionaliteiten van zelfbedieningskiosks verbeteren. Intelligente kiosks zullen de norm worden, met automatische detectie van beveiligde Wi-Fi en naadloze verbindingen. Maar ook Lift & Learn en licht, geluid en geur nesturen met touchscreens zijn mogelijk.

Branchespecifiek

Voor 2024 en daarna zal de focus op branchespecifieke kioskoplossingen toenemen. Sectoren zoals retail, hospitality, gezondheidszorg en transport zullen profiteren van op maat gemaakte kiosken die voldoen aan hun unieke eisen.

Kostenflexibiliteit en schaalbaarheid

In 2024 zullen bedrijven streven naar kioskoplossingen met verbeterde schaalbaarheid en kostenaanpassingsvermogen. Flexibele prijsplannen zijn essentieel, waardoor bedrijven kiosks gemakkelijk kunnen toevoegen of verwijderen zonder onnodige kosten.

Conclusie

In de dynamische wereld van kioskbeheer zijn de juiste keuzes cruciaal. Voordat je een kiosk managementoplossing kiest, evalueer grondig de behoeften van jouw bedrijf en creëer een doelgerichte routekaart voor jouw apparaten. 

Prestop help je hier graag bij, met 30 jaar ervaring zijn wij jouw partij voor kiosk software en hardware!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak