Gemak door weegzuil bij Recycling Diemen

Woensdag 29 Mei 2019

Bij Recycling Diemen biedt de weegzuil gemak voor klanten bij het wegen en afleveren van afval. Via de geïntegreerde kaartlezer (RFID-reader) weet de zuil direct wie de klant is en bij vragen kan de klant via de intercom een medewerker spreken. Zij bieden namelijk ook persoonlijk advies op het gebied van afvalmanagement.

Recycling Diemen is een bedrijf gespecialiseerd in afvalverwerking, dus geen milieustraat. De meeste klanten komen in een Ducato (bedrijfsauto) afval brengen. Zoals je op de foto kunt zien staat de zuil op een sokkel (verhoging), zo kan de bestuurder in de auto blijven zitten en vanuit het raam het 22" touchscreen bedienen.

 

Weegzuil case  Informatiezuilen

 

 

 

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in