Gemak door weegzuil bij Recycling Diemen

Woensdag 29 Mei 2019

Bij Recycling Diemen biedt de weegzuil gemak voor klanten bij het wegen en afleveren van afval. Via de geïntegreerde kaartlezer (RFID-reader) weet de zuil direct wie de klant is en bij vragen kan de klant via de intercom een medewerker spreken. Zij bieden namelijk ook persoonlijk advies op het gebied van afvalmanagement.

Recycling Diemen is een bedrijf gespecialiseerd in afvalverwerking, dus geen milieustraat. De meeste klanten komen in een Ducato (bedrijfsauto) afval brengen. Zoals je op de foto kunt zien staat de zuil op een sokkel (verhoging), zo kan de bestuurder in de auto blijven zitten en vanuit het raam het 22" touchscreen bedienen.

 

Weegzuil case  Informatiezuilen

 

 

 

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom