Gemak door weegzuil bij Recycling Diemen

Woensdag 29 Mei 2019

Bij Recycling Diemen biedt de weegzuil gemak voor klanten bij het wegen en afleveren van afval. Via de geïntegreerde kaartlezer (RFID-reader) weet de zuil direct wie de klant is en bij vragen kan de klant via de intercom een medewerker spreken. Zij bieden namelijk ook persoonlijk advies op het gebied van afvalmanagement.

Recycling Diemen is een bedrijf gespecialiseerd in afvalverwerking, dus geen milieustraat. De meeste klanten komen in een Ducato (bedrijfsauto) afval brengen. Zoals je op de foto kunt zien staat de zuil op een sokkel (verhoging), zo kan de bestuurder in de auto blijven zitten en vanuit het raam het 22" touchscreen bedienen.

 

Weegzuil case  Informatiezuilen

 

 

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding