RESELLERS GEZOCHT

Informatiezuil verhuurd aan Duitse klant

Faircrew GmbH heeft een 27” zuil gehuurd voor op de stand van hun klant, Aquarena, tijdens de Interbad beurs in Stuttgart. Faircrew GmbH is een specialist voor beurzen en een vereniging van architecten, ingenieurs, ambachtslieden en producenten. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen zij een uitgebreide service bieden op alle gebieden van de beurs-, tentoonstellings- en evenementenbranche. AQUARENA stelt sinds 1981 nieuwe normen voor het ontwerp en de bouw van waterglijbanen en kinderavonturenwerelden in heel Europa.

De weg naar Prestop

Karen Wilhelmi-Stepprath, medewerker bij Faircrew GmbH: “Voor onze klant wilden we een touchscreen toepassen, maar die was niet beschikbaar in ons bedrijf op dat moment, dus ging ik op zoek. We hebben Prestop gevonden door te Googlen op “Touchscreen zum Vermieten 27-32” en zagen al snel Prestop voorbijkomen. Zij gaven ons een snelle offerte voor het juiste formaat zuil die we nodig hadden.” 

Prestop verhuurt zuilen (met dispensers) en touchtafels in verschillende formaten, van 27” tot 55”, zowel voor de Nederlandse markt, maar ook dus voor de Duitse en Belgische markt. 

De oplossing van Prestop

“De zuil bij het evenement werkte heel goed, we hebben een top ervaring met het huren van de apparatuur! We gaan zeker weer huren en ik zal dat ook tegen mijn collega’s vertellen.” - Wilhelmi-Stepprath.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak