SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Custom bestelzuilen

Een bestelzuil wordt veelal ingezet als self ordering kiosk in QSR’s zoals McDonald's, KFC, Domino’s, Dunkin Donuts en in de retail. Deze zuilen worden ook steeds vaker ingezet in bedrijfsrestaurants maar ook in pretparken en experience centers zoals Heineken Experience. Voorbeelden van maatwerk uitgevoerd voor Heineken zijn de ticket bestelzuilen en de zuilen voor de Bottle Your Own applicatie. Een ander voorbeeld zijn de self service check out zuilen geproduceerd voor ISS.

Selfservice kiosken bij ISS Catering Services

Prestop heeft voor ISS een selfservice kiosk ontwikkeld die op een balie geplaatst kan worden. Deze kiosk is voorzien van een 24" PCAP touchscreen (edge-to-edge glas), barcode scanner, pinterminal, printer (verbonden via cloud) en een Chromebox. De kiosken zijn in landscape uitgevoerd, zodat de app van SKF goed wordt weergegeven. Middels de selfservice kiosk kunnen klanten snel producten scannen en/of selecteren en direct betalen. Indien gewenst wordt een bon geprint.

bekijk de case

Heineken bottle your own

Al meer dan 8 jaar is Prestop de leverancier van vele interactieve toepassingen voor Heineken Experience Amsterdam. Zo kan je niet alleen flesje bier met je eigen label bestellen bij de Bottle Your Own, maar ook in de lobby tickets bestellen via de ticketbestelzuil.

De zuilen werden gemaakt van RVS en voorzien van edge-to-edge touchglas waardoor de touchscreens eenvoudig schoon te houden zijn.

bekijk de case

 

heineken bestelzuil custom prestop
heineken bestelzuil custom prestop
heineken bestelzuil custom prestop

Heb jij interesse in maatwerk bestelzuilen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding