RESELLERS GEZOCHT

Custom bestelzuilen

Een bestelzuil wordt veelal ingezet als self ordering kiosk in QSR’s zoals McDonald's, KFC, Domino’s, Dunkin Donuts en in de retail. Deze zuilen worden ook steeds vaker ingezet in bedrijfsrestaurants maar ook in pretparken en experience centers zoals Heineken Experience. Voorbeelden van maatwerk uitgevoerd voor Heineken zijn de ticket bestelzuilen en de zuilen voor de Bottle Your Own applicatie. 

Selfservice kiosken bij Vegan Junk Food Barcelona

De Luminant DUO bestelzuil, ontwikkeld door Prestop, is een geavanceerd systeem dat specifiek is ontworpen om bestelgemak te bieden aan klanten van de Vegan Junk Food Bar. De zuil is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en past perfect bij de branding van het restaurant. 

bekijk de case

Heineken bottle your own

Al meer dan 10 jaar is Prestop de leverancier van vele interactieve toepassingen voor Heineken Experience Amsterdam. Zo kan je niet alleen flesje bier met je eigen label bestellen bij de Bottle Your Own, maar ook in de lobby tickets bestellen via de ticketbestelzuil.

De zuilen werden gemaakt van RVS en voorzien van edge-to-edge touchglas waardoor de touchscreens eenvoudig schoon te houden zijn.

bekijk de case

 

heineken bestelzuil custom prestop
heineken bestelzuil custom prestop
heineken bestelzuil custom prestop

Heb jij interesse in maatwerk bestelzuilen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak