RESELLERS GEZOCHT

Rabo Smart Pay en Prestop bestelzuilen

Als ondernemer speel je continu in op ontwikkelingen in de markt. Je opent nieuwe vestigingen of plaatst een bestelzuil binnen je winkel om de winkelbeleving voor je klanten te verbeteren. Ook het betaalgedrag van je klanten verandert.

Zij willen betalen zoals zij willen: aan de toonbank, op het terras of via een bestelzuil. Dan is het belangrijk dat jouw betaaloplossingen meebewegen.

Een mooie case daarvan is bij de BroodjesBus.

Waarom Rabo Smart Pay?

Rabo Smart Pay is een totaaloplossing voor al je betalingen. Van pinnen in je winkel, via een online checkout in je webshop, of onderweg met een RaboSmartPin: met Rabo Smart Pay kies je voor ieder verkooppunt de gewenste betaaloplossing. Bovendien heb je altijd inzicht in alle betaalstromen in je verschillende vestigingen.

Wil je bijvoorbeeld jouw bedrijf uitbreiden met een bestelzuil van Prestop, dan koppelen we voor jou gezamenlijk je Rabo Smart Pay en kan je direct betalingen ontvangen. Zo beweegt Rabo Smart Pay met je mee en speel je eenvoudig in op ontwikkelingen in jouw bedrijf of van jouw klanten.

De voordelen van Rabo Smart Pay

 • Inzicht en overzicht in één oogopslag
  Eenvoudig inzicht over je verschillende verkooppunten, je fysieke winkel(s) of je webshop.
 • Sneller je geld binnen
  Je geld altijd binnen één dag op je rekening, ongeacht hoe je klant betaalt.
 • Loop nooit inkomsten mis
  Alle pinoplossingen en wereldwijd meest gebruikte online betaalmogelijkheden tot je beschikking.
 • Regel alles met één enkel mantelcontract
  Je zet één keer je handtekening en kan daarna zoveel wijzigen en uitbreiden als je zelf wilt.
 • Eenvoudige integratie met de bestelzuilen van Prestop
  Prestop ontzorgt je door in samenwerking met de juiste softwarepartner de gehele inrichting en installatie op zich te nemen.
 • Om kennis te maken met Smart Pay en een bestelzuil van Prestop, maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier hieronder

Wat zijn de kosten van Rabo Smart Pay?

Het gebruik van Rabo Smart Pay is gratis. Wel betaal je voor de producten die je afneemt binnen Rabo Smart Pay, zoals pin- en online betaaloplossingen. Kijk voor de kosten hier:

productpagina's van de Rabobank.

Infoaanvraag Rabo Smart Pay en Prestop bestelzuil

Vraag naar de mogelijkheden via dit formulier om kennis te maken met Rabobank Smart Pay en een bestelzuil van Prestop.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak