RESELLERS GEZOCHT

55 inch inbouwschermen voor Mpluz* in de OKs van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Interactieve operatie-info

Mpluz* creëert digitale OKs in heel Nederland, waarbij het Prestop inbouwschermen gebruikt. Deze schermen zijn naadloos, zodat er geen stof tussen het scherm en de wand kan blijven zitten. Hierdoor zijn onze schermen makkelijk schoon te maken. 

In het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland hebben we samen met Mpluz* al twee van de drie geplande maatwerk inbouw touchscreens geïnstalleerd in operatiekamers. Artsen gebruiken onze inbouw operatiekamer touchscreens om inzichten te krijgen in medische gegevens, om live te videobellen met collega’s in andere operatiezalen en om licht aan te sturen.

Prestop heeft al meerdere operatiekamers mogen voorzien van inbouwtouchscreens, zoals in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk en Rijnstate Ziekenhuis Arnhem, het Inter Isala Ziekenhuis, het UMCG, de Sint Maartenskliniek en samen met Mpluz* ook nog het Reinier de Graaf Gasthuis.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over inbouw touchscreen oplossingen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak