Fietsen bekijken op informatiezuilen en touchscreens bij Koga, Lapierre en Haibike

Vrijdag 01 Maart 2019

Bekende fietsmerken als Koga, Lapierre en Haibike zijn te vinden op de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Op de stands presenteerde zij alléén de nieuwste fietsen, maar gelukkig konden bezoekers de complete fietscollectie bekijken op touchscreens en displays. Naast de inspiratieschermen kon informatie opgezocht worden op een informatiezuil. Dit event duurde maar enkele dagen, daarom waren alle producten gehuurd bij Prestop. 

Wil je opvallen op een beurs? Dat kan! Presenteer met interactieve oplossingen van Prestop.

 

Touchscreens  Informatiezuilen

 

Accell Group en Prestop

Prestop heeft de Winora informatiezuil op de Duitse markt geïntroduceerd. Met de Winora Kiosk kunnen consumenten in de winkel hun ideale fiets samenstellen. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 Winora zuilen verkocht en hebben we 300 zuilen geleverd.

 

Meer info Winora informatiezuilen

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom