Fietsen bekijken op informatiezuilen en touchscreens bij Koga, Lapierre en Haibike

Vrijdag 01 Maart 2019

Bekende fietsmerken als Koga, Lapierre en Haibike zijn te vinden op de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Op de stands presenteerde zij alléén de nieuwste fietsen, maar gelukkig konden bezoekers de complete fietscollectie bekijken op touchscreens en displays. Naast de inspiratieschermen kon informatie opgezocht worden op een informatiezuil. Dit event duurde maar enkele dagen, daarom waren alle producten gehuurd bij Prestop. 

Wil je opvallen op een beurs? Dat kan! Presenteer met interactieve oplossingen van Prestop.

 

Touchscreens  Informatiezuilen

 

Accell Group en Prestop

Prestop heeft de Winora informatiezuil op de Duitse markt geïntroduceerd. Met de Winora Kiosk kunnen consumenten in de winkel hun ideale fiets samenstellen. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 Winora zuilen verkocht en hebben we 300 zuilen geleverd.

 

Meer info Winora informatiezuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding