Fietsen bekijken op informatiezuilen en touchscreens bij Koga, Lapierre en Haibike

Vrijdag 01 Maart 2019

Bekende fietsmerken als Koga, Lapierre en Haibike zijn te vinden op de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Op de stands presenteerde zij alléén de nieuwste fietsen, maar gelukkig konden bezoekers de complete fietscollectie bekijken op touchscreens en displays. Naast de inspiratieschermen kon informatie opgezocht worden op een informatiezuil. Dit event duurde maar enkele dagen, daarom waren alle producten gehuurd bij Prestop. 

Wil je opvallen op een beurs? Dat kan! Presenteer met interactieve oplossingen van Prestop.

 

Touchscreens  Informatiezuilen

 

Accell Group en Prestop

Prestop heeft de Winora informatiezuil op de Duitse markt geïntroduceerd. Met de Winora Kiosk kunnen consumenten in de winkel hun ideale fiets samenstellen. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 Winora zuilen verkocht en hebben we 300 zuilen geleverd.

 

Meer info Winora informatiezuilen

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream