Huur een touchscreen.

Een touchscreen is een ideaal demonstratiemiddel op beurzen, open dagen, bedrijfspresentaties en elk ander evenement waar je informatie wilt oproepen en tonen. Geen laptop die in een hoek van de stand staat, geen vreemde vingers op je toetsenbord. Een touchscreen is een publiekbestendig middel om een boodschap te laten zien. Dankzij de mogelijkheid tot interactie met het publiek, is een touchscreen een echte verleider. Bladeren door foto's, video's bekijken, brochures opvragen of even een game spelen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Een touchscreen wordt meestal aangestuurd door een mini-pc, deze kan indien gewenst ook gehuurd worden inclusief bijpassende software en interactieve presentatie.

Professioneel en bestendig

Met een touchscreen kan interactieve content op een professionele manier gepresenteerd worden. Dankzij het feit dat de gebruiker binnen vastgestelde kaders met het scherm werkt, kan hij geen schade aanrichten aan hardware of in software.

Van compact tot reusachtig

Touchscreens kun je bij ons huren van 22" tot maar liefst 103". Van een compacte, elegante oplossing tot een ware beleving in de breedste zin, Prestop zorgt ervoor.

Op- en inbouw

De meeste touchscreens worden met een beugel aan de wand gehangen of bevestigd aan een een statief. Prestop verhuurt echter ook inbouwtouchscreens, die zijn geschikt om in te bouwen in een eigen meubel. Ideaal voor unieke standbouw!

Ontdek ons touchscreen huuraanbod.

Hoe ga je het touchscreen inzetten? Onze top 3.

Wil je alle toepassingen van touchscreens bekijken? Klik hier voor alle toepassingen.

Digitale poster oplossing

We hebben verschillende touchscreens op statief, deze kunnen ingezet worden als digitale posteroplossing. Bezoekers kunnen zo het programma en bijbehorende content bekijken.

voeg toe aan infoaanvraag

Inbouw touchscreen

Inbouw touch displays, ook wel chassis touch displays genoemd, worden gemaakt om te integreren in een wand, tafel of andere meubelen. Prestop levert deze touch screens in een aantal standaard maten: 32", 40" en 55". Maatwerk is echter ook mogelijk, tot wel 92".

voeg toe aan infoaanvraag

Touchscreen met ophangbeugel

De touchscreens van Prestop  zijn tegen scherpe prijzen alleen te huren bij zelf ophalen en terugbrengen. Uiteraard worden de schermen geleverd met een ophangbeugel en in een flightcase. 

voeg toe aan infoaanvraag

Maak een touchscreen compleet met software.

Naast een touchscreen kun je ook een pc huren welke we jouw aangeleverde software configureren. Mocht je het touchscreen willen inzetten voor weergave van een website of webshop, dan configureren we Sitekiosk zodat alleen de gewenste sites worden getoond. Voor het afhalen van het touchscreen en pc wordt alles uitvoerig getest en doorgenomen. Uiteraard staat onze we klaar om een interactieve presentatie te maken met Omnitapps. 

Meer info over software & contentcreatie

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom