SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Gratis videobelTV voor verpleeghuizen

Vrijdag 20 Maart 2020

Saamzorgt.nl

Prestop heeft besloten om zich niet alleen te focussen op banenbehoud, innovatie en onze klanten te blijven informeren over onze producten en oplossingen door streaming demo’s te geven, maar ook het aanbieden van hulp aan hen die het hard nodig hebben. Dit gaan we doen door personeel, softwaretoepassingen en de apparatuur gratis in te zetten bij verpleeghuizen.

Naast apparatuur heeft Prestop ook software ontwikkeld wat dementerende kan helpen om de herinneringen enigszins te behouden. Prestop beseft ook dat met zijn initiatieven het ervoor moet zorgen dat het zorgpersoneel niet wordt belast en zal hier absoluut rekening mee houden. Verder hopen we met ook andere bedrijven te motiveren om hun oplossingen in te zetten.

Inzet apparatuur

Prestop heeft de beschikking over apparatuur, software en mensen om die mensen die de komende weken/maanden geen fysiek contact meer mogen hebben te helpen.

De verhuur aan beursdeelnemers en de verkoop van onze touchtafels, informatiezuilen, touchscreens, etc. aan de retail is ook volledig stilgevallen. Al onze verhuurproducten kunnen we voorzien van webcams en de juiste Skype/Zoom videobel software.

VideobelTV oplossing

Onze touchtafels en smartliften zijn voorzien van liften en kunnen hun schermen zo kantelen, dat ook personen die in bed liggen op een groot beeldformaat van 55” en groter hun familieleden en dierbaren in het groot kunnen zien en horen. De oplossing is zo opgezet dat het een plug-en-play oplossing is en dat het een minimale belasting zal zijn voor het personeel om deze mobiele oplossingen naar de bewoners en patiënten te rollen.

Videobel Laptop oplossing

Prestop heeft een handleiding beschikbaar hoe een notebook met webcam kan worden ingezet om de bewoner op eenvoudige wijze in contact te laten komen met de dierbaren die voorlopig niet mogen komen.

Bekijk hier een lijst van touchscreen laptops die geschikt zijn voor de applicatie.

 

Weer in contact komen met dierbare via videobellen.
Hoe werkt dat nu eigenlijk?

Het principe werkt eigenlijk niet anders dan iemand uitnodigen voor een feestje, je geeft ook door wanneer het begint en eindigt. De uitnodiging wordt gestuurd naar degenen die welkom zijn. Het grote verschil is dat de uitnodiging vanuit de locatie wordt gemaild naar een mailadres. Hierin staat een link waarop geklikt moet worden op een bepaald tijdstip. In principe werkt het op elke smart telefoon en pc/laptop die een webcam heeft!

De verbinding wordt automatisch gestart. Uiteraard geven we wel via onze site wat uitleg en bieden we een test mogelijkheid, zodat we zeker zijn dat het werkt en er geen tijd wordt verloren met waar het allemaal om gaat: Weer in contact komen met je dierbaren.

Uiteraard hebben we voor beide oplossingen wel stroom en internet nodig. De grote mobiele unit is zo opgezet dat hij door een deuropening naar binnen kan worden gerold. Eenmaal op locatie moet stroom worden aangesloten en er moet een internetverbinding worden gemaakt. Daarna moet nog de hoogte van het scherm worden ingesteld, zodat de bewoner/patiënt op het scherm kan kijken. Uiteraard kan het scherm worden voorzien van een draadloze koptelefoon, zodat het geluid niet heel hard hoeft te worden gezet. De begeleider is 1 van de deelnemers, zodat hij of zij mee kan luister als er technische issues zijn. 

Gratis software: Omnitapps Saam

Prestop heeft een touch applicatie ontwikkeld om personen met (beginnende) dementie op speelse wijze te kunnen helpen. In deze applicatie zitten diverse applicaties verwerkt die “gevuld” moeten worden door een naaste met foto’s, video’s en plaatjes (eventueel met geluid). Deze applicatie dient op een zogenaamde touch laptop te worden geïnstalleerd die bij het opstarten automatisch naar dit programma gaat. De gebruiker kan dan een memoryspel of puzzel spelen, maar bijvoorbeeld ook korte video’s bekijken.

Deze applicatie is gratis te downloaden op Saamzorgt.nl. Vrijwilligers zullen eventueel naasten ondersteunen met het vullen van de configuratie. Prestop heeft helaas niet de apparatuur, maar is druk bezig om sponsoren hiervoor te zoeken.

Schoonmaakmiddel

De Prestop en Saam producten moeten natuurlijk wel ontsmet worden. Prestop gebruikt al jaren in haar productieproces alcohol en een specifiek product voor touchscreens om deze schoon te maken. Prestop produceert namelijk zelf touchscreens. Hiervoor heeft het zelfs een cleanroom ingericht.

Op verzoek van vele klanten hebben we onze voorraad omgezet in kleinverpakking alcohol spray en anti static cleaner.

Deze producten bieden we aan tegen een marge van 25%. Met deze marge financieren we zo de producten die we weggeven bij de bruikleen Prestop producten.

 

Bekijk het pakket hier

Interesse in gratis videobellen voor verpleeghuizen?

Gelukkig is er veel vraag naar de gratis videobel-oplossing voor verpleeghuizen. Dat is natuurlijk top! Om alles goed te coördineren ontvangen wij graag de aanvraag van de videobel online.

Klik op onderstaande knop voor het aanvraagformulier van videobellen voor verpleeghuizen.

 

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding