Prestop levert oplossingen aan 14 standhouders van Precisiebeurs

Donderdag 14 November 2019

Prestop is huisleverancier van Mikrocentrum en levert al jaren interactieve oplossingen aan standhouders van de Precisiebeurs, hét jaarlijkse ontmoetingsmoment rond precisietechnologie.

Prestop verhuurt interactieve oplossingen aan 14 klanten tijdens de Precisiebeurs

Tijdens deze beurs huren diverse klanten een display, touchscreen en/of informatiezuil om producten te promoten en informatie te tonen op de stand. De 32", 42" en 43" displays en touchscreens op statief blijven populair en zijn door Bestronics, Parker Hannifin Benelux, Lightmotif, Meopta-Optika, Wijdeven Inductive Solutions, The Mathworks, Larsen & Buhl, Hembrug Machine Tools en TU/e High Tech System Center gehuurd. Voor een nog grotere impact huren Maxon, Sarix en Amada Miyachi Europe een 55" PCAP touchscreen. Bedrijven als Kistler, 4Jet GmbH en Maxon zetten informatiezuilen in om bedrijfspresentaties te geven.

 

Touchscreens    Touchscreen tafels

Meer informatie

Wil je meer weten over de verhuur mogelijkheden of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding