Prestop levert oplossingen aan 14 standhouders van Precisiebeurs

Donderdag 14 November 2019

Prestop is huisleverancier van Mikrocentrum en levert al jaren interactieve oplossingen aan standhouders van de Precisiebeurs, hét jaarlijkse ontmoetingsmoment rond precisietechnologie.

Prestop verhuurt interactieve oplossingen aan 14 klanten tijdens de Precisiebeurs

Tijdens deze beurs huren diverse klanten een display, touchscreen en/of informatiezuil om producten te promoten en informatie te tonen op de stand. De 32", 42" en 43" displays en touchscreens op statief blijven populair en zijn door Bestronics, Parker Hannifin Benelux, Lightmotif, Meopta-Optika, Wijdeven Inductive Solutions, The Mathworks, Larsen & Buhl, Hembrug Machine Tools en TU/e High Tech System Center gehuurd. Voor een nog grotere impact huren Maxon, Sarix en Amada Miyachi Europe een 55" PCAP touchscreen. Bedrijven als Kistler, 4Jet GmbH en Maxon zetten informatiezuilen in om bedrijfspresentaties te geven.

 

Touchscreens    Touchscreen tafels

Meer informatie

Wil je meer weten over de verhuur mogelijkheden of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom