Sneller bestelproces met barcodescanner

Donderdag 15 Augustus 2019

Bij Prestop breiden we steeds vaker een bestelzuil of informatiezuil uit met een barcodescanner, al dan niet gekoppeld aan een database. Dit biedt vele voordelen voor gebruikers.

 

Voordelen koppeling met barcodescanner

Door een koppeling te maken met een barcodescanner kan een barcode uitgelezen worden en een zoekopdracht uitgevoerd worden op de desgewenste website, die veilig wordt weergegeven met SiteKiosk. Zo kan direct na een scan klant- of productinformatie getoond worden, waardoor het bestelproces wordt versneld. Daarnaast zorgt het tonen van andere of alternatieve producten voor meer upsell.

Een barcodescanner wordt meestal gebruikt om een product met barcode te scannen, maar het is ook mogelijk om qr-codes, klantenkaarten, kortingsbonnen, incentives en boardingspassen te scannen.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over barcodescanners of bestelzuilen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom