RESELLERS GEZOCHT

Sneller bestelproces met barcodescanner

Donderdag 15 Augustus 2019

Bij Prestop breiden we steeds vaker een bestelzuil of informatiezuil uit met een barcodescanner, al dan niet gekoppeld aan een database. Dit biedt vele voordelen voor gebruikers.

 

Voordelen koppeling met barcodescanner

Door een koppeling te maken met een barcodescanner kan een barcode uitgelezen worden en een zoekopdracht uitgevoerd worden op de desgewenste website, die veilig wordt weergegeven met SiteKiosk. Zo kan direct na een scan klant- of productinformatie getoond worden, waardoor het bestelproces wordt versneld. Daarnaast zorgt het tonen van andere of alternatieve producten voor meer upsell.

Een barcodescanner wordt meestal gebruikt om een product met barcode te scannen, maar het is ook mogelijk om qr-codes, klantenkaarten, kortingsbonnen, incentives en boardingspassen te scannen.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over barcodescanners of bestelzuilen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak