Sneller bestelproces met barcodescanner

Donderdag 15 Augustus 2019

Bij Prestop breiden we steeds vaker een bestelzuil of informatiezuil uit met een barcodescanner, al dan niet gekoppeld aan een database. Dit biedt vele voordelen voor gebruikers.

 

Voordelen koppeling met barcodescanner

Door een koppeling te maken met een barcodescanner kan een barcode uitgelezen worden en een zoekopdracht uitgevoerd worden op de desgewenste website, die veilig wordt weergegeven met SiteKiosk. Zo kan direct na een scan klant- of productinformatie getoond worden, waardoor het bestelproces wordt versneld. Daarnaast zorgt het tonen van andere of alternatieve producten voor meer upsell.

Een barcodescanner wordt meestal gebruikt om een product met barcode te scannen, maar het is ook mogelijk om qr-codes, klantenkaarten, kortingsbonnen, incentives en boardingspassen te scannen.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over barcodescanners of bestelzuilen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding