RESELLERS GEZOCHT

Interactieve industrie oplossingen

De business unit Industrie van Prestop is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van producten geschikt voor gebruik binnen de industriële omgeving en gebruik op logistieke- en buitenterreinen.

industrie en logistiek-oplossingen aanvragen op het formulier onderaan de pagina

Ontdek onze industrie-oplossingen.

werkstation
werkstations
wand touchscreen behuizing outdoor industrie
behuizingen
buitenzuil industrie
buitenzuilen
inbouw touchscreen industrie
inbouw

Bekijk onze cases van industrie-oplossingen

Prestop levert industriezuilen en touchscreen oplossingen voor de industrie. Onze oplossingen zijn volledig stof- en waterdicht en uitgerust met een PCAP edge-to-edge touchscreen. Geschikt voor productiefaciliteiten en (stoffige) industriële omgevingen. Ook leverbaar in roestvrij staal (voor de voedingsindustrie) en uitbreidbaar met extra opties zoals beschermbeugels of plexiglas.

Software partners

Prestop is een Value Added Manufacturer. Dit betekent dat we veel kennis in huis hebben over ICT en applicaties. Veel van onze industriële producten worden ingezet door software partners.

Ben je ook een leverancier van industriële software toepassingen en zoek je een partner voor de hardware neem vandaag nog contact met ons op. Wij brengen graag jullie toepassingen naar voren in ons Interactief Experience Center en verwijzen graag eindgebruikers door naar je.

Sectra logo
JCC Software logo
astrum it logo
Peripass logo
Motify logo
Interspectral logo

Meer informatie, demo of prijsopgave voor industrie-oplossingen?

Wil je meer informatie over onze industrie-oplossingen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het formulier hieronder in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak