In de toekomst alleen maar meer zuilen

Prestop is van mening dat bestelzuilen nog meer zullen worden toegepast. Dit komt, omdat we de winkels, restaurants, etc. anders zullen moeten gaan inrichten. We moeten meer plaats maken om te zorgen dat we de bezoekers de nodige ruimte kunnen geven. Verder maken veel winkel(ketens) etc. mee dat, nu de winkels vaak gesloten zijn, hun voorraad wat in de winkels ligt, vaak verouderd is en dat er veel geld in zit. Geld dat wellicht niet terugkomt.

 

Makkelijk oude collecties verkopen

Door bestelzuilen toe te passen, de winkel her in te richten, etc. kunnen we ervoor zorgen dat de nieuwe collectie via de zuilen worden verkocht, de klant in principe vooruit betaald en je d.m.v. dropshipment de spullen laat afleveren. Prestop heeft een heel scala aan bestelzuilen en heeft de ervaring om deze goed in te richten. Deze zuilen zijn uiteraard ook te koop via onze partners.

Wil je meer weten?

meer over bestelzuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding