Ondanks dat Prestop fabrikant is van touchscreen oplossingen bieden we ook een aantal contactloze oplossingen. 

Oplossingen welke voornamelijk te maken hebben wanneer touchscreens eens niet de oplossing zijn of een te hoge investering zijn voor het te bereiken doel. Want COVID vraagt nu ook om oplossingen waar in principe geen touchscreens nodig zijn, maar veiligheid voorop staat.

Contactloze scan zuil

Al meer dan 8 jaar is Prestop de leverancier van vele interactieve toepassingen voor Heineken Experience. Zo kan je niet alleen flesje bier met je eigen label bestellen bij de Bottle Your Own maar ook in de lobby tickets bestellen via de ticket bestelzuil.

Uitgerust met twee Full HD displays in portrait en barcodescanner. Als de bezoeker de ticket scant, dan ziet zowel de bezoeker als het personeel of de ticket geldig is en voor hoeveel personen. Geheel contactloos.

voeg toe aan infoaanvraag

Contactloze ticketprinter

Onze contactloze ticket printer wordt met name ingezet bij onze Queue Management oplossing. Een ticket wordt uitgeprint door je hand bij de printer te houden. Uiteraard kan deze ticket printer worden toegepast i.c.m. met andere applicaties.

voeg toe aan infoaanvraag

Contactloze interactieve poster

Alle techniek, het scherm en de sensoren, zitten achter glas. Op het glas zit een sticker geplakt welke een soort van inhoudsopgave is. Door je hand voor een bepaalde positie te houden wordt een trigger gegeven aan de player die ervoor zorgt dat er andere content wordt weergegeven.

voeg toe aan infoaanvraag

Touchpen dispenser

Met een touchpen kun je een touchscreen, self-service kiosk of pinautomaat bedienen zonder het apparaat aan te raken met een vinger. Hiervoor hebben we een dispenser ontwikkeld die automatisch een touchpen vrijgeeft. De touchpen kan zonder contact met de dispenser gepakt worden. De klant hoeft dus niets aan te raken! 

voeg toe aan infoaanvraag

Contactloze interactieve etalage

Hierbij zijn er ook contactloze knoppen die handen in de buurt registreren. In deze etalage kunnen echter objecten zoals horloges worden geplaatst met een beeldscherm op de achtergrond die door jou kan worden bediend.

voeg toe aan infoaanvraag

QR betalingen/invoeren gegevens

Met deze door ons ontwikkelde oplossing wordt het invoeren van de adresgegevens en de betaling uitgevoerd op een mobiele telefoon. Na het scannen van de QR code wordt er een website geopend waarin de gebruiker zijn/haar gegevens kan ingegeven. Voor de demo laten we op het scherm de ingevoerde gegevens. Na akkoord kan er gekozen worden welke bank moet worden toegepast om te betalen. 

voeg toe aan infoaanvraag

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding