SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Bestelzuilen met Flora@Home app in winkels van Botanicly

Het Duitse Botanicly levert bloemen en planten in heel Europa. Het bedrijf onderscheidt zich door kennis van bloemen en planten te combineren met e-commerce. Daarnaast steken zij veel energie in het ontwikkelen van innovaties binnen de branche. Om de plannen en groeiambities te verwezenlijken, werkt Botanicly nauw samen met Flora@Home van PostNL en Prestop.


Prestop dé partner voor bestelzuilen

Prestop is voor Botanicly de partner op het gebied van bestelzuilen. De Flora@Home app, die op de bestelzuilen draait, is ontwikkeld door Prestop. Ook hebben we gezorgd voor een goede integratie van de pinterminal. Inmiddels zijn in de winkels van Botanicly bestelzuilen geplaatst, zo wordt de off- en online wereld verbonden.

 

 

Kansen met omnichannel

Jonas Wegener van Botanicly legt uit: "Bijvoorbeeld in de bouwmarkt. Daar verkopen ze weliswaar planten, maar ze hebben geen kennis en geen volledige voorraad. Daarvoor hebben we een chatbot ontwikkeld. Deze geeft klanten via een touchscreen advies. Maar ze kunnen zo ook een cactus van 1,2 meter thuis laten bezorgen. Deze aanpak heeft ook weer voordelen voor retailers, wij plaatsen de online wereld in hun offline omgeving. Ik zie grote kansen in die vormen van omnichannel marketing."

Logistieke voordelen van PostNL

"Het werken met PostNL heeft voor ons veel voordelen. Niemand anders in Europa biedt wat zij hebben: een goed logistiek netwerk, heel veel kennis over onze sector en innovatieve verpakkingen speciaal voor flora", vervolgt Wegener enthousiast. "De keuze met welke vervoerder je werkt in landen zoals Spanje of Italië is heel belangrijk. Die kennis hebben wij niet, maar dankzij PostNL werken we nu samen met de juiste partners."

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Botanicly met Flora@Home zuilen of interactieve oplossingen? 
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding