Nieuw: Friendlyway design totems en informatiezuilen

Donderdag 13 Oktober 2016

De superslanke totems en informatiezuilen van Friendlyway zijn nu ook beschikbaar bij Prestop. Deze Duitse designklassiekers staan bekend om hun geringe dikte van slechts 4.7 cm en om het grote aantal opties om complete selfservice stations te creëren.

Meest opvallend is ongetwijfeld de Friendlyway Classic 32 Curved – een licht gebogen zuil die extra opvalt. Natuurlijk is ook de rechte versie leverbaar.

De Impress 42 indoor totem is leverbaar met enkelzijdig én dubbelzijdig scherm. Een personaliseeerbare digital signage oplossing met of zonder interactieve touch functie, die perfect op zijn plaats is in winkelcentra, lobby’s, ontvangstruimtes en op evenementen.

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream