Nieuw: Friendlyway design totems en informatiezuilen

Donderdag 13 Oktober 2016

De superslanke totems en informatiezuilen van Friendlyway zijn nu ook beschikbaar bij Prestop. Deze Duitse designklassiekers staan bekend om hun geringe dikte van slechts 4.7 cm en om het grote aantal opties om complete selfservice stations te creëren.

Meest opvallend is ongetwijfeld de Friendlyway Classic 32 Curved – een licht gebogen zuil die extra opvalt. Natuurlijk is ook de rechte versie leverbaar.

De Impress 42 indoor totem is leverbaar met enkelzijdig én dubbelzijdig scherm. Een personaliseeerbare digital signage oplossing met of zonder interactieve touch functie, die perfect op zijn plaats is in winkelcentra, lobby’s, ontvangstruimtes en op evenementen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding