RESELLERS GEZOCHT

Nieuw: Friendlyway design totems en informatiezuilen

De superslanke totems en informatiezuilen van Friendlyway zijn nu ook beschikbaar bij Prestop. Deze Duitse designklassiekers staan bekend om hun geringe dikte van slechts 4.7 cm en om het grote aantal opties om complete selfservice stations te creëren.

Meest opvallend is ongetwijfeld de Friendlyway Classic 32 Curved – een licht gebogen zuil die extra opvalt. Natuurlijk is ook de rechte versie leverbaar.

De Impress 42 indoor totem is leverbaar met enkelzijdig én dubbelzijdig scherm. Een personaliseeerbare digital signage oplossing met of zonder interactieve touch functie, die perfect op zijn plaats is in winkelcentra, lobby’s, ontvangstruimtes en op evenementen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak