Nieuw: Friendlyway design totems en informatiezuilen

Donderdag 13 Oktober 2016

De superslanke totems en informatiezuilen van Friendlyway zijn nu ook beschikbaar bij Prestop. Deze Duitse designklassiekers staan bekend om hun geringe dikte van slechts 4.7 cm en om het grote aantal opties om complete selfservice stations te creëren.

Meest opvallend is ongetwijfeld de Friendlyway Classic 32 Curved – een licht gebogen zuil die extra opvalt. Natuurlijk is ook de rechte versie leverbaar.

De Impress 42 indoor totem is leverbaar met enkelzijdig én dubbelzijdig scherm. Een personaliseeerbare digital signage oplossing met of zonder interactieve touch functie, die perfect op zijn plaats is in winkelcentra, lobby’s, ontvangstruimtes en op evenementen.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom