Ben jij onze nieuwe collega?

Vacature in de spotlight: assemblagemedewerker

Donderdag 02 Februari 2023

Kom jij onze mooie producten bouwen?

Prestop groeit! En om de groei door te kunnen zetten, hebben we jou nodig. Om aan de vraag te kunnen voldoen, zijn we op zoek naar een assembagemedewerker. Je werkt samen met een klein, hecht en leuk team aan het bouwen, testen en verpakken van onze bestel- en informatiezuilen, touchtafels, touchscreens, totems en andere touch producten. Heb je ervaring als assemblagemedewerker of wil je graag leren? Dan ben je van harte welkom bij Prestop. Ook is deze functie in te vullen als bijbaan, dus wil je graag de mogelijkheden bespreken die bij jou passen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via telefoon: 0499-367600 of via mail: vacature@prestop.nl

 

Wij zoeken nieuwe collega's

Zie jij een mooie toekomst bij Prestop? Bekijk onze openstaande vacatures en hieronder onze wervingsvideo en neem contact met ons op via telefoon: 0499-367600 of via mail.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding