Ben jij onze nieuwe collega?

Prestop op EuroShop retail beurs

Nadat we vorig jaar op de EuroCis stonden, is het dit jaar tijd voor de grote broer: Van 26 februari tot en met 2 maart staan we op de EuroShop in Düsseldorf.

Op onze stand presenteren we de nieuwste vernieuwingen en toekomstige ontwikkelingen over interactieve beleving en self-service verkoop voor de retail.

We vertellen graag meer over hoe onze interactieve oplossingen voor een hogere omzet kunnen zorgen, bezoekers voor te lichten en/of de weg te wijzen. Bestelzuilen voor binnen en buiten, touchtafels, interactieve speigels, we brengen onze nieuwste producten naar de EuroShop. Waaronder een paar primeurs!

Bekijk onze EuroShop pagina om te zien hoe je precies naar ons toe kan lopen en wie er van Prestop op de beurs staan.

We zien je graag op de EuroShop op stand 6H02!

Kan je niet aanwezig zijn op de EuroShop?

Bezoek dan onze showroom wanneer het jou uitkomt: online of fysiek

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding