Ben jij onze nieuwe collega?

Op 29 en 30 maart staan we weer op de Webwinkel Vakdagen in Jaarbeurs Utrecht. We presenteren dit jaar de nieuwste bestelzuilen, zowel voor binnen en buiten! 

Long tail op de winkelvloer met een bestelzuil

Een informatiezuil en bestelzuil geeft personeel en klanten de mogelijkheid om extra informatie op te zoeken, biedt een groter aanbod op minder vierkante meters, verkort wachtrijen en vergroot de omzet. Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden om long tail naar de winkelvloer te brengen? Bezoek dan onze stand.

Deze editie staan we op stand 2. Dus je zult ons direct bij de ingang kunnen vinden.

Meld je hier gratis aan voor de WWVD!

Je least al een zuil vanaf € 2,55 per dag

Wist je dat je bij Prestop al een zuil kunt leasen voor € 2,55 per dag (afhankelijk van de configuratie en leaseperiode). Door betaling via een bestelzuil met pin of QR-code aan te bieden wordt de drempel verlaagd om direct te bestellen. Een zuil sluit daarmee naadloos aan op de omnichannel-strategie. Klik hier voor meer informatie over bestelzuilen.  

Tot ziens op stand 2!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding