Prestop maakt eigen touchscreens.

Wij beschikken over een eigen cleanroom voor de productie van touchscreens. Dat stelt ons in staat om ook enkele stuks te produceren, in iedere gewenste vorm of maatvoering. Dat kan gaan van zeer klein tot maar liefst 98". Standaard touchscreens zijn vaak niet geschikt voor gebruik in een meubel, buitenopstelling of informatiezuil. Prestop produceert edge-to-edge PCAP-touchscreens, naadloos en eenvoudig schoon te maken. Glasdiktes die worden toegepast beginnen bij 2 mm en eindigen bij 12 mm. Tevens wordt er met plexiglas geproduceerd, ideaal voor omgevingen waar voedsel verwerkt wordt, vanwege het splintervrije karakter van plexiglas. Door alles in eigen beheer te produceren, elimineert Prestop risicovol transport en is het minder belastend voor het milieu. De kwaliteit van de geproduceerde touchscreens is per definitie beter, dankzij onze cleanroom, die elke 3 maanden officieel gecertificeerd wordt.

Prestop is producent van touchscreens. In ons Interactive Experience Center tonen we graag de verschillen.

Videowall touchscreens

Als één van de weinige producenten van touchscreens zijn we in staat om ook grote formaten touchscreens te leveren voor videowalls.

voeg toe aan infoaanvraag

PCAP touchscreens

De PCAP edge-to-edge touchscreens zijn in verschillende maten (15” - 87”) leverbaar in full HD of long streched.

voeg toe aan infoaanvraag

Custom pcap

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding