Lease maakt nieuwe technologie bereikbaar.

Door de continue technologische ontwikkelingen is de behoefte aan modernisering aanzienlijk verhoogd. Vroegtijdige vervanging van apparatuur (die nog niet volledig afgeschreven is), resulteert vaak in een verlies dat niet gebudgetteerd is. Lease geeft je toegang tot de interactieve oplossingen die je nu nodig hebt, niet tot de technologie die je je alleen maar kunt veroorloven. Met lease houd je het business 'kapitaal’ beschikbaar voor groeiprojecten met een hogere toegevoegde waarde.

Lease een zuil al vanaf € 1,25 per dag!

Voor minder dan een kop koffie per dag lease je al een informatiezuil van Prestop. De drempel voor leasen ligt bij ons extra laag. Lease is al mogelijk bij projecten vanaf €2.000,- ex. btw. Bekijk hier de brochure.

 

Lease informatiezuil touchscreen

Voordelen van lease

  • Houd geld over voor andere investeringen
  • Vaste maandkosten zonder piekinvesteringen
  • Voorspelbare maandkosten gedurende gebruiksduur van de informatiezuilen
  • Geen vooruit betaling van btw
  • Geautomatiseerde betaling aan leveranciers
  • Geen verouderingsrisico door vervanging na afloop leasecontract
  • Bundeling mogelijk van apparatuur, applicaties en diensten
  • Klik hier en bekijk alle voordelen van lease in de brochure

Test interactieve oplossingen met een pilot.

Prestop is bereid te investeren in de klant, door een informatiezuil, bestelzuil, touchscreen of touchtafel voor kortere termijn te verhuren. Via een test of pilot kan de klant kijken of de betreffende interactieve oplossing voldoet aan de verwachtingen. De consultants en productmanagers bij Prestop denken mee om de pilot met succes te laten slagen. Daarbij komen zaken kijken als infrastructuur, training van personeel en remote management. Mocht onverhoopt de oplossing niet brengen wat er verwacht wordt, dan heeft Prestop direct een alternatief klaar staan, dankzij een grote verhuurpool met diverse apparatuur. Gezamelijk met de klant willen wij met een pilot het gewenste einddoel bereiken.

Lease, pilot of bruikleen?

Wil je weten welke optie voor jouw situatie de beste oplossing is? Vraag dan informatie aan.

Lease

Alle interactieve producten en maatwerkoplossingen kunnen geleased worden voor 3 tot 5 jaar. Lease een zuil al vanaf € 1,25 per dag!

voeg toe aan infoaanvraag

Pilot

Een informatiezuil, bestelzuil, touchscreen of touchtafel testen? Prestop helpt graag mee aan een pilot.

 

voeg toe aan infoaanvraag

Bruikleen

Wil je een interactieve oplossing inzetten voor een korte periode? Ook bruikleen is mogelijk bij Prestop.

 

voeg toe aan infoaanvraag

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding