De digitale showroom

Een digitale showroom is een ruim begrip. Het kan uiteraard een toepassing zijn op de winkelvloer. Het voordeel van interactieve oplossingen in de winkel is dat de locatie vastligt en dat je de ruimte kunt afbakenen. Klanten kunnen swipen door de content, met QR-codes shoppen in combinatie met een bestelapp en daarop een product samenstellen.

In ons Interactieve Experience Center hebben we verschillende toepassingen draaien. Uiteraard kunnen we de diverse touchtechnieken laten zien, zoals zichtbaar bij onze videowall touchscreens.

 

Videowall touchscreens

Fashion outfit configurator

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding