RESELLERS GEZOCHT

Breng de boodschap in de open lucht met een buitenzuil.

Interactieve communicatie precies op de juiste plaats, daar staat de Buitenzuil voor! Of de Buitenzuil nu wordt ingezet als informatiepunt, easy order kiosk, als vraagbaak of de weg moet wijzen, de toepassingen zijn ongelimiteerd. Buitenzuilen kunnen met en zonder touch functie gemaakt worden, al naar gelang de toepassing. De behuizing is vandalismebestendig gemaakt met behulp van een stalen kast, sterke sloten en gehard glas van 6 mm. Uitgerust met een intelligent koel- en verwarmingssysteem werkt de buitenzuil bij temperaturen van -20° tot +40° C. Uiteraard is de buitenzuil regenbestendig. De (interactieve) toepassingen zijn eindeloos, van informatiepunt tot een complete interactieve wayfinding-oplossing!

Niet gebonden aan locatie

Informatie en interactie liggen met een informatiezuil buiten binnen ieders handbereik op elk buitenterrein. Tekst, foto's en video kunnen aan de gebruiker worden gepresenteerd, al dan niet interactief.

Prestop buitenzuilen

Bestendigheid gegarandeerd

Regen, wind en zonlicht deren de Buitenzuil niet. De vandalismebestendige Buitenzuil is bestand tegen zwaar gebruik en blijft presteren onder bijna alle omstandigheden.

Prestop buitenzuil

Standalone ontwerp

Een stroomaansluiting is voldoende om de Buitenzuil in actie te laten komen. De Prestop Buitenzuilen werken stand alone en hebben alle benodigde hardware aan boord.

Prestop oplaadzuil buitenzuil

Ontdek onze standaard buitenzuilen.

Bekijk onze cases van industriële buitenzuilen

klik hier

Hoe ga je de buitenzuil inzetten?

Weegzuil

De weegzuil versnelt het weegproces binnen de afvalindustrie. Chauffeurs kunnen zelf onbemand vrachten wegen bij de weegkiosk.

Vraag informatie op

Chauffeurszuil

De chauffeurszuil is een buitenzuil, speciaal geschikt voor het aanmelden of registreren. Extra opties bij deze buitenzuil zijn uitbreiding met intercom, camera en een koppeling met een database.

Vraag informatie op

Wayfindingzuil buiten

De wayfindingzuil kan ook buiten toegepast worden voor weergave van interactieve stadsplattegrond, OV-informatie of informatiepunt voor toeristische VVV informatie.

Vraag informatie op

OV informatiezuil

Toon reisinformatie aan reizigers op de OV informatiezuil. De zuilen zijn uitgerust met een high brightness display met een lichtsensor welke zorgt dat de helderheid automatisch wordt geregeld.

Vraag informatie op

Toeristische informatiezuil

Toon relevante informatie aan toeristen via de toeristische informatiezuil. Denk bijvoorbeeld aan nieuws, activiteiten, geschiedenisitems en fiets- en wandelroutes.

Vraag informatie op

Custom buitenzuil samenstellen.

Prestop heeft alle expertise in huis om buitenzuilen in de meest bijzondere vormen te ontwerpen en produceren. Uniek is dat we ons niet alleen beperken tot staal, maar ook informatiezuilen voor buiten produceren in Cortenstaal en RVS.

Afhankelijk van de toepassing, wensen en behoeften kun je een informatiezuil uitbreiden met opties zoals een barcodescanner, lichtsensor, RFID-reader, speakers, webcam, USB aansluiting, WiFi antenne, 4G-puk en bestickering.

Buitenzuilen in verschillende uitvoeringen.

Prestop buitenzuil wand

Wand

Geen plek voor een buitenzuil, maar wil je toch een display buiten aan de muur hangen? Dat kan met onze wandunit met display of touchscreen.

Prestop buitenzuil landscape

Landscape

Wanneer de situatie of de getoonde content vraagt om niet in Portrait stand, maar in Landscape (liggend) getoond te worden, dan is dat mogelijk.

Vrijstaande buitenzuil

Enkel

Een vrijstaande buitenzuil is uitgerust met een high brightness display of touchscreen. De buitenzuil is leverbaar in enkelzijdig of dubbelzijdige uitvoering.

Prestop buitenzuil duo

Dubbelzijdig

Een buitenzuil met twee displays voor optimale zichtbaarheid! Displays aan voor -en achterzijde. Content kan geschakeld worden of zo ingesteld worden dat beiden displays eigen content weergeven. 

Cortenstaal buitenzuil Prestop

Cortenstaal

Met cortenstaal krijgt de buitenzuil een roest-look. Mooi bij een monument, park of openbare ruimte.

RVS buitenzuil

RVS

Een RVS buitenzuil is duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, daarmee uitermate geschikt voor buiten.

Buitenzuil gecoat RVS

Gecoat RVS

Sommige buitenzuilen worden gemaakt van gecoat RVS in een RAL kleur, afhankelijk van de toepassing.

Gemeente Amstelveen logo
Gemeente Dronten logo
GoAbout logo
Natuurhistorisch museum logo
ICIT logo
Madurodam logo
Pivotpark logo
Rabobank logo
VVV Zeeland logo

Meer informatie, demo of prijsopgave van buitenzuilen?

Wil je meer informatie over buitenzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het formulier hieronder in.

Informatieaanvraagformulier industrie-oplossingen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak