RESELLERS GEZOCHT

10 Zuilen met zonnepaneel

Dinsdag 22 Augustus 2017

The Bikevertising Company is het marketingorgaan van het X-Bike platform. X-Bike ontwikkelt, verkoopt en onderhoudt verschillende slimme deelfietssystemen om zowel marketing- als mobiliteitsvraagstukken op te lossen.

Zuilen als eyecatcher

Voor in het centrum van Amsterdam was The Bikevertising Company op zoek naar een echte eyecatcher, om zo de honderden fietsen extra onder de aandacht te brengen bij mensen.

Zuilen met zonnepaneel

Het ontwerp van de zuil voor The Bikevertising Company lag al klaar, waardoor Prestop direct aan de slag kon met de technische tekening. Deze zuilen zijn voorzien van een zonnepaneel (powerfoil) en lichtsensor aan de bovenkant. Zodra het begint te schemeren gaat het licht automatisch aan en daarvoor wordt ook de zonne-energie van het zonnepaneel gebruikt. Dát is wat deze zuil zo bijzonder maakt.

Inmiddels heeft Prestop 5 zuilen geplaatst in en binnenkort gaan we nog 5 zuilen plaatsen.

In totaal komen dus 10 zuilen in het centrum van Amsterdam te staan.

 

Meer weten? Neem contact op!

 

buitenzuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak