RESELLERS GEZOCHT

12 Mood-zuilen bij Uplift Amsterdam van ASICS Sneakers

Ter gelegenheid van World Mental Health Day bracht ASICS zijn inspanningen om het bewustzijn over welzijn te bevorderen naar het NXT Museum in Amsterdam voor een pop-up installatie die slechts één dag duurde. De Uplift Experience van het merk was bedoeld om bezoekers, smaakmakers en lokale media een indruk te geven van de audiovisuele activatie. Passend bij het motto 'Sound Mind, Sound Body' liet het educatieve centrum zien hoe beweging de geestelijke gezondheid kan bevorderen door middel van optredens van hedendaagse dansers tegen de zwevende digitale graphics.

Nadat het publiek de show had bekeken, werd het uitgenodigd om dit voorbeeld te volgen. Ze namen deel aan full-body oefeningen en stretches geleid door een voice-over. Volgens een wetenschappelijk bewezen ASICS feit duurt het slechts 15,09 minuten voordat beweging je doet opleven - iets wat de verlichte deelnemers konden ervaren.

Je mood bepalen op zuilen

Speciaal voor deze dag had Asics twaalf Prestop zuilen gehuurd, waarvan een aantal met handgel dispensers. Zes van deze 27" zuilen werden als aanmeldzuilen gebruikt. Bezoekers konden bij het inchecken een aantal vragen beantwoorden die uiteindelijk hun mood bepaalden waar een kleurtje bij zat dat achter de zuil werd getoond op een scherm.

Na het hele evenement konden ze op de zes andere zuilen uitchecken en na een aantal vragen weer kijken of hun mood was veranderd na het bewegen. Een gave toepassing van interactieve schermen op een leuk evenement voor ASICS Sportstyle.

Geïnteresseerd in het huren van informatie en aanmeldzuilen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan   Bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak