RESELLERS GEZOCHT

16, 17 en 18 april zijn we op de Passenger Terminal Expo in Frankfurt!

Maandag 25 Maart 2024

De nieuwste interactieve luchthaven oplossingen

Prestop werkt al jaren samen met Schiphol Aviation Solutions om de beste oplossingen voor luchthavens wereldwijd te bieden. De selfservice informatiepunten die we samen hebben ontwikkeld zijn ideaal voor luchthavens die extra service willen aanbieden en tegelijkertijd de efficiëntie willen verbeteren. Hoe onze oplossing reizigers in Amsterdam en Qatar helpen?

Op verschillende locaties op de luchthavens hebben reizigers de mogelijkheid om details over hun vluchten op te zoeken, plattegronden te raadplegen en de meest voorkomende vragen en hun bijbehorende antwoorden te bekijken. In situatie waarin de vragen of problemen ingewikkeld zijn, of als de reiziger verdere assistentie verlangt, kunnen ze in gesprek gaan met een medewerker van de luchthaven via een videobelverbinding. Als het nodig is, zal een mobiele hulpverlener naar de reiziger toe komen om direct ter plaatse bijstand te verlenen.

Zoek jij self-service oplossingen voor jouw vliegveld om reizigers te helpen?

Bezoek ons op stand C8 in Frankfurt

Vraag een gratis bezoekersbadge aan via deze link en we zien je graag 16, 17 en 18 april op de Messe Frankfurt, tot dan!

Schiiphol self-service informatiepunt

Schiphol Airport 

Self-service units en skip-the-line kiosks

Binnenkort nieuwe PRM (Persons with Reduced Mobility) zuilen.

Schiphol skip-the-queue kiosk
Hamad Airport self-service unit

Hamad International Airport

Self-service units

Hamad Airport self-service unit

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak