RESELLERS GEZOCHT

Custom zuil

Maandag 27 September 2021

Voor een Belgische reseller van ons hebben wij een speciale groene zuil mogen produceren die perfect aansluit op de wensen van de eindklant. Onze reseller is in een eerder stadium met de eindklant in ons experience center op bezoek geweest om inspiratie op te doen en de wensen door te spreken. In deze eerste fase zijn een tiental custom informatiezuilen geproduceerd en later zullen er nog meer gaan volgen.

Op de informatiezuilen kunnen de gebruikers bij vragen contact leggen met een medewerker middels de geïntegreerde webcam, microfoon en speaker. Daarnaast is een eID reader geïntegreerd in de informatiezuil. Tevens is de zuil nog voorbereidt op het feit dat er een A4 printer in kan worden geplaatst. In het ontwerp is het voor de gebruiker alleen maar mogelijk om het papier uit de printer te nemen. Alle knoppen en bekabeling is afgeschermd.

In het ontwerp van de zuil is rekening gehouden met de toegankelijkheid voor zowel rolstoelgebruikers als valide personen. Het scherm ligt wat platter dan standaard en de informatiezuil heeft een lagere schermhoogte zodat iedereen goed zicht heeft.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak