RESELLERS GEZOCHT

Custom zuil

Voor een Belgische reseller van Prestop hebben wij een speciale groene zuil mogen produceren. Deze zuil sluit perfect aan op de wensen van de eindklant. Onze reseller heeft eerder samen met de eindklant ons experience center bezocht. Tijdens dit bezoek deden ze inspiratie op en bespraken ze de wensen.

Productie van custom informatiezuilen

In de eerste fase zijn er tien custom informatiezuilen geproduceerd. Later zullen er nog meer volgen. De informatiezuilen zijn ontworpen met diverse geïntegreerde functies. Gebruikers kunnen contact leggen met een medewerker via de ingebouwde webcam, microfoon en speaker. Daarnaast bevat de zuil een geïntegreerde eID reader.

Voorbereid op extra functies

De zuil is ook voorbereid voor de plaatsing van een A4-printer. Het ontwerp maakt het mogelijk voor de gebruiker om alleen het papier uit de printer te nemen. Alle knoppen en bekabeling zijn afgeschermd voor extra veiligheid.

Vraag maatwerk aan

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid

Bij het ontwerp van de zuil is rekening gehouden met toegankelijkheid. Zowel rolstoelgebruikers als valide personen kunnen de zuil eenvoudig gebruiken. Het scherm ligt wat platter dan standaard en de schermhoogte is lager, zodat iedereen goed zicht heeft.

Conclusie custom informatiezuilen

De speciale groene informatiezuilen voor de Belgische reseller van Prestop voldoen aan alle wensen van de eindklant. Dankzij de geïntegreerde functies en de aandacht voor toegankelijkheid, bieden deze zuilen een uitstekende gebruikerservaring. In de toekomst zullen er nog meer van deze op maat gemaakte zuilen worden geproduceerd.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak