RESELLERS GEZOCHT

Een informatie- of bestelzuil inzetten voor een beurs of evenement? Dat kan!

Donderdag 30 Juni 2022

Wil jij je onderscheiden op een beurs of evenement?

Dat kan met de interactieve oplossingen van Prestop. Gebruik bijvoorbeeld een bestelzuil om je webshop te promoten of een informatiezuil om je bezoekers te voorzien van informatie. Ook kun je het aanmeldproces soepel laten verlopen met de inzet van Prestop aanmeldzuilen of kun je een interactieve plattegrond tonen van de beurs- of evenementenlocatie.

Veel Prestop oplossingen op de Webwinkel Vakdagen

Ook op de Webwinkel Vakdagen, waarvan vandaag (30 juni) de laatste dag in gaat zul je veel Prestop zuilen tegen het lijf lopen. Zo staan er acht wayfinding zuilen zodat bezoekers eenvoudig de weg naar de stand naar keuze kunnen vinden. Verder hebben veel Prestop partners, zoals Adyen, Cloudsuite, Datatricks, PAY.,PostNL, Rabobank en Retailtrends zuilen ingezet voor uiteenlopende doeleinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou om een Prestop product en/of oplossing in te zetten? Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verhuur@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak