RESELLERS GEZOCHT

Een revolutie in de retail: Prestop's innovatieve 24-inch kiosk met RFID SiteKiosk en 3D hologram

Prestop heeft retailtechnologie naar nieuwe hoogten getild met hun nieuwste innovatie. We hebben een 24-inch landschapskiosk, een RFID SiteKiosk Online oplossing en een verbluffende 3D hologramwaaier geïntegreerd om een unieke winkelervaring te creëren die de fysieke en digitale wereld met elkaar verbindt. Deze meeslepende en interactieve benadering van retail betrekt consumenten en stelt een nieuwe norm voor retailtechnologie.

Plan een demo in of vraag een offerte aan   vraag maatwerk aan

Verbeterde gebruikerservaring met SiteKiosk Place & Learn-integratie

De integratie van SiteKiosk Online stelt gebruikers in staat om op een meer aantrekkelijke manier met producten om te gaan. Klanten kunnen nu een artikel oppakken en naast het scherm plaatsen om uitgebreide informatie van de bijbehorende webpagina op te vragen. Deze naadloze overgang tussen fysiek en digitaal verrijkt de browse-ervaring en geeft gebruikers waardevolle inzichten om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen. Met de SiteKiosk-integratie kunnen gebruikers eenvoudig productkenmerken, specificaties en klantbeoordelingen verkennen, waardoor relevante informatie eenvoudig toegankelijk is met slechts één aanraking.

Plan een demo in of vraag een offerte aan   vraag maatwerk aan

 

Tekst gaat verder onder deze demovideo!

Bekijk de demo van deze revolutionaire retailoplossing!

Bekijk de demo van deze revolutionaire retailoplossing!

Vergelijkend winkelen mogelijk maken

In de concurrerende detailhandel van vandaag de dag is het vergelijken van producten een cruciaal onderdeel geworden van het besluitvormingsproces van de consument. Prestop's innovatieve oplossing voorziet in deze behoefte door een moeiteloze manier te bieden om producten te vergelijken. Met de integratie van SiteKiosk en de 24-inch zuil kunnen gebruikers gemakkelijk meerdere producten naast elkaar vergelijken. Deze aanpak bespaart tijd en verhoogt de transparantie, wat het vertrouwen in het aankoopproces bevordert. Of ze nu in de winkel of online rondkijken, klanten kunnen naadloos tussen producten navigeren en hun opties eenvoudig en efficiënt evalueren. Zo krijgen ze een volledig inzicht in de kenmerken, prijzen en beschikbaarheid van elk product en kunnen ze weloverwogen aankoopbeslissingen nemen.

Plan een demo in of vraag een offerte aan   vraag maatwerk aan

 

Indrukwekkende visuele ervaringen met 3D hologram

Prestop heeft een hypermoderne 3D hologram geïntegreerd in zijn retail kiosk om een boeiend visueel element toe te voegen. Deze innovatieve functie trekt onmiddellijk de aandacht en trekt klanten dichterbij met betoverende 3D-animaties en visuals. De hologram dient als dynamisch middelpunt en verandert de winkelruimte in een meeslepende en gedenkwaardige bestemming voor productdemonstraties en promotiecampagnes.

Het vermogen van de hologram om producten te laten zien, prijzen en de naam van het product in verbluffende 3D-details weer te geven, verhoogt de zichtbaarheid van het merk en wekt nieuwsgierigheid en betrokkenheid op. Door gebruik te maken van de kracht van holografische technologie kunnen retailers meeslepende vertelervaringen creëren die op een dieper niveau resoneren met klanten en die merkaffiniteit en -loyaliteit stimuleren.

Plan een demo in of vraag een offerte aan   vraag maatwerk aan

 

Conclusie: Een nieuwe definitie van retailervaringen

Concluderend kan worden gesteld dat Prestop's integratie van een 24-inch landschapskiosk met een RFID SiteKiosk Online oplossing en een 3D hologram een verschuiving in retailtechnologie vertegenwoordigt. Door fysieke en digitale elementen naadloos in elkaar te laten overgaan, verbetert deze innovatieve oplossing de winkelervaring, geeft het consumenten meer macht en stimuleert het de betrokkenheid. Terwijl retailers zich blijven aanpassen aan veranderende consumentenvoorkeuren en technologische vooruitgang, blijft Prestop voorop lopen en geeft het met creativiteit, vindingrijkheid en visie vorm aan de toekomst van retail.

 

Plan een demo in of vraag een offerte aan   vraag maatwerk aan

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak