RESELLERS GEZOCHT

Hoe zorgen bestelzuilen voor een shop-in-shop voor jouw e-commerce bedrijf?

Het tijdperk van online winkelen heeft geleid tot enorme veranderingen in de manier waarop we winkelen. De meeste consumenten vinden het prettig om online te winkelen vanwege de flexibiliteit en het gemak. Maar er is een toenemende vraag naar een naadloze integratie van de online en offline winkelervaring. Dit is waar bestelzuilen van pas komen. In deze blogpost zullen we bekijken hoe bestelzuilen kunnen worden gebruikt om een shop-in-shop te creëren voor jouw e-commerce bedrijf.

Geïnteresseerd?

Bezoek ons interactive experience center   online meeting plannen

 

Wat zijn bestelzuilen?

Bestelzuilen zijn touchscreens die klanten de mogelijkheid bieden om producten te bestellen en te betalen zonder tussenkomst van een verkoper. Ze zijn vaak te vinden in de horeca en retail. Het idee is om de bestelervaring te stroomlijnen en te versnellen, waardoor de wachttijden worden verkort en de klanttevredenheid wordt verhoogd. Maar ook om long-tail te verkopen, het showroom assortiment te verkopen voor levering thuis en om net die andere maat, kleur of versie te vinden die niet fysiek aanwezig is in de winkel.

Bestelzuilen als shop-in-shop


Een shop-in-shop is een winkel die is gevestigd in een andere winkel. Het kan worden gebruikt om een merk of een productlijn te promoten en te verkopen, en het biedt klanten een extra winkelervaring. Door bestelzuilen te gebruiken als shop-in-shop, kan jouw e-commerce bedrijf een fysieke aanwezigheid hebben zonder de kosten van een eigen winkel.

Voordelen van bestelzuilen als shop-in-shop

 • Kostenbesparing: een fysieke winkel kan duur zijn. Door bestelzuilen te gebruiken als shop-in-shop kan jouw e-commerce bedrijf kosten besparen, zoals huur, nutsvoorzieningen en salarissen van werknemers.
 • Verhoogde omzet: een shop-in-shop kan leiden tot een verhoging van de omzet. Klanten hebben meer kans om te kopen als ze in een winkel zijn, omdat ze de producten kunnen zien en aanraken.
 • Meer klantinteractie: bestelzuilen kunnen klantinteractie vergemakkelijken. Klanten kunnen vragen stellen over producten, aanbevelingen krijgen en suggesties doen.
 • Verbeterde merkherkenning: door een shop-in-shop te creëren, kan jouw e-commerce bedrijf de merkherkenning verbeteren. Klanten zullen het merk beter leren kennen en kunnen hun ervaringen delen met vrienden en familie.

Gepersonaliseerde Jor Custom kleding via de bestelzuil in een SNEAKERS Boutique

Jor Custom is een webshop waar je streetwear-kleding kunt kopen. Van hoodies tot sweaters en van tracksuits tot jackets, deze zijn helemaal personaliseerbaar, en voortaan ook in een shop-in-shop. Zo heeft het Bosche bedrijf een Prestop bestelzuil neergezet in SNEAKERS Boutique Eindhoven, waar klanten een foto kunnen maken van hun sneakers en vervolgens de kleuren op de kleding kunnen aanpassen door een kleurenkiezer op het scherm. Een innovatieve manier om interactiviteit en personalisatie te krijgen, zonder een eigen winkel te benodigen. Bekijk de demo video hieronder!

Jor Custom shop-in-shop Sneakers

 

Jor Custom shop-in-shop

Hoe bestelzuilen te integreren in een shop-in-shop

Naast de personalisatie van producten, Er zijn verschillende manieren om bestelzuilen te integreren in een shop-in-shop. Hier zijn een paar ideeën:

 • Productdemonstratie: Gebruik bestelzuilen om productdemonstraties te geven. Laat klanten de producten bekijken en testen op de bestelzuil. Dit kan hen helpen om beter te begrijpen wat ze kopen en kan hun aankoopbeslissingen beïnvloeden.
 • Bestellingen plaatsen: Laat klanten bestellingen plaatsen via de bestelzuil. Dit kan handig zijn voor kleine, drukbezochte zaken
 • Personalisatie: Bestelzuilen kunnen worden gebruikt om gepersonaliseerde productaanbevelingen te doen. Door de aankoopgeschiedenis van een klant te analyseren, kunnen bestelzuilen producten aanbevelen die passen bij hun voorkeuren en behoeften.
 • Klantenservice: Bestelzuilen kunnen ook worden gebruikt als een hulpmiddel voor klantenservice. Klanten kunnen vragen stellen over producten, problemen oplossen en retourzendingen aanvragen via de bestelzuil. Dit kan de klanttevredenheid verhogen en de werkdruk van werknemers verlagen.

Implementatie van bestelzuilen als shop-in-shop

Als je bestelzuilen wilt integreren in jouw shop-in-shop, zijn hier enkele stappen die je kunt nemen:

 1. Bepaal de locatie: Kies een strategische locatie voor de bestelzuil in jouw shop-in-shop. Dit moet een gebied zijn waar klanten gemakkelijk toegang hebben tot de bestelzuil en waar het niet in de weg staat van het normale winkelproces.
 2. Maak een gebruiksvriendelijke interface: De interface van de bestelzuil moet gebruiksvriendelijk zijn en passen bij het merk van jouw e-commerce bedrijf. Het moet gemakkelijk zijn voor klanten om producten te vinden, te bestellen en te betalen.
 3. Zorg voor ondersteuning: Zorg voor ondersteuning voor klanten die hulp nodig hebben bij het gebruik van de bestelzuil. Dit kan via een medewerker zijn of via een chat- of telefoondienst.
 4. Train het personeel: Train jouw personeel om klanten te helpen bij het gebruik van de bestelzuil. Ze moeten weten hoe de bestelzuil werkt en hoe ze problemen kunnen oplossen.

Conclusie

Bestelzuilen zijn een geweldige manier om een shop-in-shop te creëren voor jouw e-commerce bedrijf. Ze kunnen klanten een fysieke winkelervaring bieden zonder de kosten van een eigen winkel. Door bestelzuilen te integreren in jouw shop-in-shop, kun je de omzet verhogen, de klanttevredenheid verhogen en de merkherkenning verbeteren.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak