RESELLERS GEZOCHT

Kom bij ons werken en krijg professionele les in een raceauto op Zandvoort

Vrijdag 16 September 2022

Leer serieus racen op Zandvoort

Zoek jij een (nieuwe) baan en wil je je racekunsten verbeteren? Wij bij Prestop hebben een aantal leuke collega's nodig!

Wij bieden je leuke, uitdagende projecten met leuke collega's, goed salaris en reiskostenvergoeding. 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling zitten er uiteraard bij!

Maar wat kan je nog meer verwachten? Wat dacht je van trackdays op Zandvoort in echte raceauto's! Zo ga je in een echte Mercedes Cup wagen op Zandvoort rijden en les krijgen van een professionele instructeur. 

Daarnaast kan je basketballen met collega's op het basketbalveld in de tuin, racen tegen collega's in de racesimulator naast een van onze aquaria, en zijn er lekkere BBQ's, leuke bedrijfsuitjes en vrijmibo's!

Interesse? Stuur je motivatiebrief en cv naar vacature@prestop.nl of stuur een WhatsApp naar 06-29096119!

 Meer weten over de verschillende banen?

Bekijk onze vacatures!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak