RESELLERS GEZOCHT

Ook dit jaar huur Registratiezuilen voor de Nationale Carrièrebeurs - Snel, Efficiënt en Hygiënisch

De Nationale Carrièrebeurs, het grootste carrière-evenement van Nederland, vind dit weekend plaats in de RAI Amsterdam. Om de registratie van bezoekers snel, efficiënt en hygiënisch te laten verlopen, heeft Prestop zeven Eminent registratiezuilen verhuurd. Deze zuilen hebben niet alleen een desinfectiegel dispenser, maar ook een QR-code scanner waarmee bezoekers hun badge konden printen door de QR-code op hun mobiel te scannen.

Registratiezuilen van Prestop

Prestop heeft jarenlange ervaring in het leveren van registratiezuilen voor verschillende soorten evenementen, waaronder beurzen, congressen en seminars. De Eminent registratiezuilen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en bieden de bezoekers een snel en efficiënt registratieproces. Bovendien zijn de zuilen uitgerust met een desinfectiegel dispenser om de hygiëne te waarborgen.

Omnivision Registratiesoftware

Voor de Nationale Carrièrebeurs heeft Omnivision, de softwaretak van Prestop, registratiesoftware ontwikkeld die naadloos samenwerkt met de registratiezuilen. De software maakt het mogelijk om de gegevens van de bezoekers snel en gemakkelijk te verwerken en te beheren. Bekijk de screenshots hieronder.

Met de Eminent registratiezuilen van Prestop en de Omnivision registratiesoftware was de registratie van de bezoekers van de Nationale Carrièrebeurs snel, efficiënt en hygiënisch. 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over het huren van informatiezuileninformatiezuilen met een gel dispenser, of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we bieden.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verhuur@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Nationale Carrièrebeurs 2023 aanmeldzuilen Prestop Omnivision screenshots
Nationale Carrièrebeurs 2023 aanmeldzuilen Prestop Omnivision screenshots
Nationale Carrièrebeurs 2023 aanmeldzuilen Prestop Omnivision screenshots

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak