RESELLERS GEZOCHT

Prestop bestelzuilen vanaf nu bij alle locaties van RCN Vakantieparken in Nederland

In de dynamische wereld van de horeca is het essentieel om constant te innoveren en te streven naar verbeterde efficiëntie en klanttevredenheid. Een van de nieuwste ontwikkelingen die hieraan bijdraagt, zijn bestelzuilen. Deze innovatieve technologie heeft zijn weg gevonden naar de vakantieparken van RCN in Nederland, dankzij de implementatie van Prestop bestelzuilen.

Verbeterde gastervaring met Prestop bestelzuilen

Om de gastervaring naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd de efficiëntie van het bestelproces te verhogen, hebben Bork HorecaJamezz en Prestop samengewerkt voor RCN Vakantieparken. Nu hebben we Luminant bestelzuilen met een barcode/couponscanner, bonnetjesprinter en een gasten oproepsysteem met coasters in alle vakantieparken van RCN in Nederland geïmplementeerd. Deze geavanceerde technologie stelt gasten in staat om eenvoudig en snel hun bestellingen te plaatsen en af te rekenen, zonder tussenkomst van personeel.

Met de Prestop bestelzuilen kunnen gasten direct en in alle rust hun gewenste maaltijden en drankjes bestellen. De intuïtieve interface van Jamezz maakt het gemakkelijk om het menu te verkennen, aanpassingen te maken aan bestellingen en speciale verzoeken in te dienen. Daarnaast bieden de bestelzuilen meertalige ondersteuning, waardoor ook internationale gasten moeiteloos kunnen bestellen.

Prestop bestelzuil RCN vakantiepark

Efficiëntie en tijdsbesparing voor horecapersoneel

Door de implementatie van bestelzuilen in de vakantieparken van RCN, profiteren niet alleen gasten van de voordelen, maar ook het horecapersoneel. Doordat gasten zelfstandig hun bestellingen kunnen plaatsen, wordt de werkdruk op het personeel verlicht. Hierdoor kunnen zij zich meer richten op andere belangrijke taken, zoals het bereiden en serveren van de gerechten, en het bieden van uitstekende service aan de gasten.

Bovendien leidt de automatisering van het bestelproces tot een aanzienlijke tijdsbesparing. Bestellingen worden direct en nauwkeurig doorgegeven aan de keuken en bar, waardoor de wachttijd wordt verkort. Dit resulteert in een snellere bediening en tevreden gasten die minder lang hoeven te wachten op hun bestellingen.

Toekomstgerichte innovatie in de horecabranche

De implementatie van Prestop bestelzuilen in alle RCN vakantieparken in Nederland illustreert de toekomstgerichte visie van RCN. Door te investeren in geavanceerde technologieën, zoals bestelzuilen, blijven ze vooroplopen in de branche en zet het de standaard voor gastvrijheid en efficiëntie.

Deze innovatieve oplossing speelt in op de veranderende behoeften en verwachtingen van gasten. In een tijdperk waarin snelheid, gemak en gepersonaliseerde service van groot belang zijn, bieden bestelzuilen een waardevolle toevoeging aan de horeca-ervaring. Ze zorgen niet alleen voor tevreden gasten, maar ook voor een soepel en efficiënt bedrijfsproces.

Geïnteresseerd in een bestelzuil voor het restaurant of snackbar van jouw vakantiepark, camping of glamping?

alle bestelzuilen bekijken   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak