RESELLERS GEZOCHT

Scan QR codes veilig met de nieuwe Prestop scan kiosk

Nederlandse en internationale Covid QR-code check kiosk

Prestop introduceert de scan kiosk voor een snelle en veilige toegangscontrole bij Covid. Met deze kioskoplossing kan de bezoeker zijn of haar telefoon of papier met de toepasselijke QR-code scannen door een QR-code lezer. De persoon die de controle uitvoert, hoeft vervolgens alleen het ID te controleren of een controlevraag te stellen. Dit zorgt ervoor dat mensen afstand van elkaar kunnen houden, maar ook dat ze snel op een scherm aan de andere kant van de zuil kunnen zien of het groen of rood is.

De Plug & Play oplossing start direct op in de scannerapplicatie als de kiosk wordt aangezet. Via een portal kunnen managers de systeemstatus van meerdere kiosken op meerdere locaties bekijken. Een gel-dispenser voor handdesinfectie is optioneel.

brochure  Vraag een offerte aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak