PERSONEEL GEZOCHT

Shisha Fame Aken is de eerste in zijn branche met een tweezijdige bestelzuil

Vrijdag 23 Oktober 2020

Shisha Fame in Aken is de eerste in zijn branche met een interactieve dubbelzijdige totem met ticketprinter en bestel software. Prestop heeft de dubbelzijdige interactieve totem geleverd met de twee ticket printers erin. 

Omnivision verzorgde de Product Selector met daarin de merken en producten van Shisha Fame

De klant kan rustig alle verschillende smaken, merken etc. selecteren en de producten in het winkelmandje op het scherm plaatsen. Hier kan men de uiteindelijke keuze op een bonnetje laten printen. Het personeel achter de balie zorgt voor de verdere snelle afwikkeling. 

Zeker op drukke tijdstippen is deze oplossing niet alleen tijdbesparend en effectief maar geeft ook een hele innovatieve uitstraling en maakt duidelijk dat Shisha Fame in hun branche voorop loopt.

Bekijk hier screenshots van de multitouch applicatie Omnitapps

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding