RESELLERS GEZOCHT

Speciale aanbieding: de Evolution Kiosk voor een scherpe prijs te koop en te huur

De Evolution Kiosk is de nieuwste aanwinst van Prestop, een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van interactieve zuilen. Deze zuil is beschikbaar in twee maten: 24" en 32", en biedt verschillende toepassingsmogelijkheden, zoals informatiezuil, digitale receptie, incheckzuil en bestelzuil. Kom meer te weten over de Evolution Kiosk en de speciale aanbieding die Prestop momenteel heeft.

Maak kennis met de Evolution Kiosk

De Evolution Kiosk is een moderne, stijlvolle zuil die perfect past in elke omgeving. Dankzij het slanke ontwerp en de hoogwaardige materialen is deze zuil niet alleen functioneel, maar ook een eyecatcher in elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar een manier om informatie te delen, bezoekers te ontvangen of producten te verkopen, de Evolution Kiosk biedt de oplossing.

Zwart en wit, plus bestickering

Doordat we onze zuilen van staal maken, kunnen we deze coaten in wit én zwart naar gelang jouw voorkeur. Dit zal je niet bij kunststof modellen van anderen zien! Wij kunnen daarnaast onze zuilen bestickeren, zodat je een zuil krijgt volledig passend met jouw branding!

 

De Evolution als informatiezuil, digitale receptie, incheckzuil en bestelzuil

Informatiezuil

De Evolution Kiosk kan worden gebruikt als informatiezuil, waarbij bezoekers gemakkelijk informatie kunnen opvragen over een bepaald onderwerp via een webpagina. Dit is bijvoorbeeld handig in musea, bibliotheken of op beurzen.

Digitale receptie

Met de Evolution Kiosk kun je ook een digitale receptie creëren. Hierbij kunnen bezoekers zichzelf inchecken en krijgen ze informatie over de locatie of het evenement. We bieden standaard geen software aan, maar kunnen dit optioneel wel installeren en inrichten.

Incheckzuil

Een incheckzuil is handig voor bijvoorbeeld hotels of conferentiecentra. Bezoekers kunnen hier zelf inchecken en krijgen toegang tot informatie over hun verblijf.

Bestelzuil

De Evolution Kiosk kan ook worden ingezet als bestelzuil. Hierbij kunnen klanten zelf producten bestellen, zoals bijvoorbeeld in een restaurant of winkel.

Garantie en support

Bij Prestop staan we garant voor onze producten. Daarom bieden we twee jaar garantie op de Evolution Kiosk. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan bieden we remote support tijdens kantooruren. Zo zorgen we ervoor dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Prestop Evolution zuilen actie promotie

Scherpe prijs: koop en huur mogelijk

De Evolution Kiosk is verkrijgbaar vanaf € 1.735,- excl. btw. Daarnaast bieden we de zuil ook aan als huuroptie voor € 1,85 per dag excl. btw. Zo kan je zelf beslissen welke optie het beste bij je past.

 

Bekijk de brochure, de opties en vraag een offerte of informatie aan in het formulier onder de brochure!

Prestop Evolution zuilen actie promotie
Prestop Evolution zuilen actie promotie
Promotiezuilen actie Prestop Evolution kiosk prijzen en modellen
tabel evolution kiosk

Info / offerte aanvragen Evolution zuil

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak