RESELLERS GEZOCHT

Surinaamse keuken van Warung Mini XL laat klanten nu eenvoudig bestellen via een balie self-service kiosk

Al 25 jaar lang is Warung Mini XL dé specialist in het bereiden van heerlijke Surinaams-Javaanse gerechten. Met meerdere locaties in het land, biedt WMXL een smaakvolle reis naar de culinaire tradities van Suriname en Java. Bij hun kan je gemakkelijk online bestellen via onze website en genieten van onze verrukkelijke gerechten, waarbij authenticiteit en kwaliteit centraal staan! Een self-service kiosk staat sinds kort bij één van deze locaties op de balie. Deze neemt weinig ruimte in beslag en biedt WMXL meerdere voordelen.

LED verlichting op de bestelzuil

Warung Mini XL heeft een eigentijdse toevoeging aan de balie: een self-service kiosk met een verfijnde LED-rand. Deze verlichting is zorgvuldig gekozen om naadloos aan te sluiten bij de kenmerkende huiskleuren van het restaurant. Het biedt niet alleen een functioneel voordeel voor onze gasten, maar voegt ook een vleugje moderne elegantie toe aan de algehele sfeer.

De LED-rand van de self-service kiosk is meer dan alleen een esthetische toevoeging. Het draagt bij aan een intuïtieve gebruikerservaring, waarbij het de aandacht trekt en de aantrekkelijkheid van de kiosk vergroot. Het contrasteert prachtig met de omgeving, waardoor het zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is voor onze bezoekers.

De keuze voor deze verlichting is doordacht en past perfect binnen het streven van Warung Mini XL naar een verfijnde en gastvrije omgeving. Het is een subtiele maar opvallende details die het verschil maken in het creëren van een gedenkwaardige eetervaring voor onze gewaardeerde gasten.

Self-service Kiosk Warung Mini XL Prestop

Prestop hardware met horeca software van Eatcard: Optimalisatie van bestelervaring & omzetgroei bij Warung Mini XL

Verhoogde omzet is een cruciaal aspect voor elke bloeiende onderneming, en Warung Mini XL heeft daarop ingezet door een slimme combinatie van innovatie en klantgerichtheid, mede dankzij onze gewaardeerde partner Eatcard. Met trots kunnen we zeggen dat de geavanceerde software van Eatcard achter onze bestelzuilen zorgt voor een soepele bestelervaring voor onze gasten, met upsell- en cross-sellingmogelijkheden die een aanzienlijke bijdrage hebben geleverd aan hun omzetverhoging.

Door de implementatie van Eatcard's software kunnen klanten moeiteloos en op hun eigen tempo bestellen, zonder zich gehaast te voelen. Deze intuïtieve software maakt niet alleen het bestellen gemakkelijk, maar biedt ook suggesties en aanvullende items op een gestroomlijnde manier aan. Hierdoor hebben we gemerkt dat onze gasten vaak meer items toevoegen aan hun bestelling, wat heeft geleid tot een verhoogde gemiddelde bestelwaarde.

De kracht van Eatcard's software ligt niet alleen in het verbeteren van de bestelervaring, maar ook in het stimuleren van upsell- en cross-sellingmogelijkheden. Dit draagt niet alleen bij aan een verbeterde efficiëntie in hun bedrijfsproces, maar leidt ook tot een toename in herhaalbezoeken van tevreden klanten.

 

Geïnteresseerd in self-service kiosks voor jouw eethuis, restaurant of afhaaltent?

Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvend een offerte aan   

 

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak