RESELLERS GEZOCHT

Uitgelicht: Self service kiosk triple!

Donderdag 03 Maart 2022

Bekijk hier de veelzijdige triple bestelkiosk!

Met de bestelzuilen van Prestop verhoog je de omzet, verkort je wachtrijen en kun je actieproducten promoten. Bovendien maak je door het inzetten van een bestelzuil je personeel beschikbaar voor andere zaken dan het opnemen, verwerken en afrekenen van bestellingen.

Hier lichten we de triple bestelkiosk uit. Deze kiosk heeft drie schermen, waarvan twee bestelschermen en één scherm voor het weergeven van signage. Ook is de kiosk voorzien van een geldispenser, voorbereiding voor pinautomaten en optioneel te voorzien van jouw huisstijl. De triple bestelkiosk is breed inzetbaar, van (fast food)restaurants tot retail en van lunchcorners tot tankstations. Uiteraard kunnen wij de bestelzuil volledig voor u inrichten, in samenwerking met onze bestelsoftware- en betalingspartners.

Bekijk hier de triple bestelkiosk en onze andere bestelzuilen. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kun je de producten bekijken in ons vernieuwde experience center.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak