RESELLERS GEZOCHT

Vandaag en morgen staan wij op de Franchise+ Beurs in Utrecht, kom onze stand H10 bezoeken!

Vrijdag 12 April 2024

Food en retail bestelzuilen voor franchises

Prestop staat de komende twee dagen op stand H10 van de Franchise+ Beurs in het Postillion Utrecht Bunnik, waar we onze nieuwste en meest populaire bestelzuilen presenteren. Ben je op zoek naar of geïnteresseerd in self-service kiosken? Dan mag je deze kans niet missen om op een centrale locatie in Nederland meer te weten te komen. Onze collega's van Prestop staan klaar om je te adviseren, hun ervaringen te delen en samen met jou de beste oplossingen te bespreken.

Gloednieuwe zuil!

Op de Franchise+ Beurs presenteren we een primeur: de Evolution 32 inch LED met een hologramventilator erboven! Met deze hologrammen kun jij als klant zelf volledig aanpassen en instellen, waardoor je nog meer aandacht kunt trekken en op een indrukwekkende manier beelden kunt tonen.

Vraag nu gratis kaarten aan

Bekijk onze zuilen bij Domino's Pizza, Bakker Bart, Taco Mundo en Döner To Go

  • Domino's Pizza: Stand H1
  • Taco Mundo: Stand H2
  • Bakker Bart: Stand S15
  • Döner To Go: Stand S13

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak