RESELLERS GEZOCHT

Webinar bestelzuilen FOOD

Wat kunnen bestelzuilen betekenen voor de horeca, quick service restaurants, onbemande winkels, lunchrooms, snackbars, winkels etc.?

Onder andere meer omzet, ontlasting van het personeel, kortere/geen wachtrijen, veilig in gebruik en door minder fysiek klantcontact ook veiliger voor het personeel.

Wij nodigen u graag uit voor dit webinar op 18 mei om 10.30 uur & ontvang na deelname een gepersonaliseerd flesje Heineken bier

 

Prestop is de enige producent die al jaren geleden de focus heeft gelegd op duurzaamheid, circulariteit en veiligheid.

Samen met onze partners presenteren we de diverse applicaties en hardware.

Tijdens dit webinar ligt focus op de toepassingsmogelijkheden, implementatie van een bestelzuil in de horeca, QSR en locaties waar eten en drinken wordt verkocht. We brengen praktijkvoorbeelden naar voren van o.a. Shell en Domino’s Pizza.

In samenwerking met Heineken krijgt iedereen die actief** heeft deelgenomen een gepersonaliseerd flesje Heineken bier, MITS ook ingeschreven via het inschrijfformulier

**Het webinar duurt ongeveer een uur. Het wordt uiteraard zeer gewaardeerd als je het webinar minimaal 30 minuten volgt. Na het het webinar ontvang je een mail van ons met daarin de link naar het een formulier waarin je de naam/tekst kunt invullen en het adres waar het flesje naar toe moet worden gestuurd.

Registreer je hier

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak