PERSONEEL GEZOCHT

Zien we jou op 19 of 21 april tijdens de interactieve themadagen?

Dinsdag 22 Maart 2022

Het Prestop experience center is vernieuwd!

Prestop heeft het grootste Interactive Experience Center van Europa. Recentelijk hebben we het experience center vernieuwd met de nieuwste producten en oplossingen van Prestop. Op 19 en 21 april openen we de deuren om jou weer te mogen ontvangen en praten we je graag bij over alle nieuwe ontwikkelingen. We demonstreren graag de nieuwste software op het gebied van multitouch, collaboration en bestellen.

Kom je ons bezoeken?

We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. Wil je ook een lekker broodje voor de lunch? Laat het ons dan even weten, dan krijg je 50% korting. Schrijf je hier in en we zien je graag op 19 of 21 april.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding